Nyaste inläggen här nere!

Worldkustoms grundare har beslutat att vända upp och ner på’t. Varför göra det enkelt för sig när man kan göra det svårt.? Internetstandarden har blivit att ha det nyaste högst upp.  Vår webdesigner förordade det varmt men vi är tjurskalliga bakåtsträvare.

Mats Carlsson at Ayers Rock Australia

Mats Carlsson vid Ayers Rock i Australien

-Vi hatar det där. Vi gillar inte när framsidan ändras hela tiden i ett konstant flöde som får en att vilja banka skallen i väggen. Frågor som vart, varför och hur dyker upp när man återvänder till en sight bara för att se att allt från förra veckan är borta i ett aldrig sinande flöde.

Vi är gamla gubbar. Punkt. Vi vill spara tidningar. Vi vill gå tillbaka och läsa våra favoriter om och om igen. Vi vill kunna navigera. Vi vill sitta vid ratten . Vi vill inte halka i en ändlös lera av ”dagens balla bild, tjipp tjopp”.

Worldkustom kommer att se likadan ut hela månaden precis som på den gamla goda tiden. Vi kommer att uppdatera tidningen  men nyaste nytt kommer att ligga i botten. Efter månadens slut sparas alltihopa som månadens Worldkustom.

Lars-Åke Krantz hemma i Sverige

Lars-Åke Krantz hemma i Sverige

Många unga Internetfantomer kommer att tumsurfa in på sina mobiltelefoner, kolla översta bilden och tänka: Inget nytt.
-Vi bjuder på det.

Worldkustom är ingen websida.
Det är en gammaldags biltidning.


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

7 reaktioner på ”Nyaste inläggen här nere!

  1. Detta var ett informativt inlägg!

    Har med spänning väntat på premiären sedan jag noterade vad som är på gång under julhelgen. Ve och fasa när jag först idag, 10 dagar försent, kommer på att jag glömt att göra ett återbesök…det skall inte upprepas, ja lovar…:)

    Hursom, bläddrade runt en stund och kände mig mer eller mindre borta, hur funkkar detta?? Sedan hittade jag detta inlägg, och nu går det upp ett ljus, detta är ju perfekt…när man fattar jargången! Detta gillas starkt, konstigt att jag…som äger tusentals motortidningar, inte fattade poängen utan vägledning…:) Säkert för att man ”lärt sig” att tidningar och bloggar, websidor, facebook mm mm är två olika världar…varför skall det vara så?

    Detta projekt kommer säkert att än en gång göra världen mindre, man får önska lycka till och sälla sig till en förhoppningsvis stor skara trogna läsare!

  2. Well done Krantzen ,det var en känsla att gå ut till postlådan när man såg postbilen dra förbi och borsta bort snön som hade lagt sig på locket och grabba blaskan och krypa tillbaka in i det varma garaget , sjunka ner idet gamla Cadillac sätet som står i garagehörnan och slå upp en slurk kaffe och fördjupa sig i det senaste numret av favoblaskan.
    Men shit ,det funka utmärkt med ipaden i knät och så slipper man snöhelvetet för ett tag ,så kämpa på…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *