LEDARE: Eternit och brännässlor.

Vi  sugs till mindre träffar och enklare renoveringar. leader2Det stora, väldiga, dyra och häftiga kommer alltid att locka oss.   Jätteträffar och miljonrenoveringar kommer alltid att finnas och inspirera just för att de är well … stora.

Mycket mera feedback på det genuinaleader1Idag möter jag allt oftare uppskattning över det lilla, det enkla.  Mina senaste dagsrapporter med kameran på framsätet i det vanliga USA har fått mera beröm än rapporter från bilauktioner där miljonärer byter bilar.  Vanligt folks renoveringar och vad de håller på med  får massor med feedback.

leader3Slangtvätt och ursprung
Brännässlor och Eternit sitter i våra gener och vi kan alla känna lukten av en het sommardag vid sockeln till ett hus med en slangtvättad Cheva framför.

Det genuina
Små dansbanor renoveras. Små bilträffar där man hinner prata med tre fjärdedelar av besökarna premieras före anonyma jätteträffar där mobilmasterna slås ut av överbelastning och vi blir ensamma bland 50.000.

leader4

Moliden 2 juli. 
Den andra juli, samtidigt som Wheels i Umeå,  vill Övikarna göra en insats för sin gamla dansbana och park i Moliden.  Ett typexempel på ovanstående.  Det lilla, det nära, det viktiga i en levande bygd.  De har bett Krantz komma med sin tävling och sitt rock and roll band för en heldag med bilar och musik.

molidenTradition och levande bygd
Moliden är en anrik anläggning där jänkare och folk samlats i decennier.  Föreningen vägrar vika ner sig och jobbar ideellt för att hålla tradition och bygd levande.

Till dej som gillar gamla nostalgiska miljöer, bilar och snack som det var förr och som gläds åt folk som orkar jobba:

Samla ihop gänget
Ring ihop kompisgänget. Radda upp era bilar, mopeder och EPA-traktorer.  Åk till Moliden för en heldag med utställningar och ett Krantz Challenge du aldrig sett förut!

 

Eternit, brännässlor, breddäck på grus, sommarnatt och folk som folk.
Ett program du aldrig har sett tidigare . På kvällen rock and roll med sedvanligt snack vid baklucka och dansbana. Sommarnatt, park, musik och en samvaro där du hinner snacka med folk som folk.   Moliden 2 juli hela dagen och kvällen.
Partyt är där du är.

leader5


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

2 reaktioner på ”LEDARE: Eternit och brännässlor.

  1. Gillar bilden utanför dansbanan i moliden med Calles 59 cab å min 60ia coupé. 60ian är en saknad bil kan jag säga menmen det finns ju nya… Ha de gott så hörs/syns vi snart… ?????

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *