Det våras för hobbyn

Nu våras det. Dagarna blir längre och liftköerna strax kortare. Du och jag och hela hobbyn går mot ljusare tider. Med Worldkustom vill jag mer än något annat spegla just DEJ som entusiast.

charger

Fantastiska möten. När speakern anlänt med flyg till Palmträffen i Trelleborg kunde inte Jonny Cuda tänka sig den vilsne norrlänningen till fots på cruisingen. Han slängde över nycklarna till sin 1969 Charger 440 Magnum. –Så du har något att åka i.

Det är DITT skruvande som är viktigt.  Det har jag lärt mig av alla fantastiska möten med er under snart tjugo års resande runt om i Sverige.  Krantz har  under tiden blivit ett begrepp men det är helt ointressant.  Det handlar om DEJ, den lokala hjälten. Det är ni läsare som är hobbyn,  som står för det intressanta.

Se bara på killen Jonas från Ljusdal i detta nummer som byggt sig en Chev 57:a . Se på raggarn Leif-Ivan som skapat sig en förmögenhet men inte förändrats och byggt sig ett jänkiemuseum på gamla dar.  Jag  ser fram emot nya möten med er 2015 inte minst på Elmia i Jönköping i Påsk.

Att få skaka hand, byta några ord och verkligen lyssna på läsarna är det bästa.  Hoppa fram och hälsa.  Jag finns i den kombinerade Krantzjacka- och Worldkustommontern längs ner i hall D vid utgången till matvagnarna.

I detta nummer drar Mission 47 igång på allvar. Här får du lära känna fem helt nya lokala hjältar som under en tid skall samarbeta runt en Buick från 1950. Häng på redan från starten och följ arbetet, vedermödorna, de dåliga skämten när tröttheten kommer, segrarna och upplösningen i flera kommande nummer.

Jag lovar detta vill du inte missa – och det här är bara början. I Worldkustom kommer du att kunna följa flera serier, fler annorlunda påhitt och rena tokfnatt-grejer. Det våras för hobbyn och det är just ditt skruvande och din passion som är intressant och det är om dej vi skall berätta.


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *