Worldkustom ett år.

Worldkustom fyller ett år och det stämmer ju! 

Från födseln för ett år sedan har tidningen krupit klart.  Den har rest sig,  står på benen och härom dagen började den gå.

-Ni ligger i framkant, sade en konkurrent som ringde på senhösten.

En konkurrent alltså. Då flinade ettåringen tandlöst.

Idag ler bladet mot omvärlden med nytt, blixtrande garnityr i form av en blädderversion med tidningslayout.  Worldkustom ett år gammal kan bita.

Det känns som att ha lackerat bilen och monterat kromet men inte bara det.  Innehållet är nytt. Motorn är vässad, bränslet det bästa. Efter att chefredaktören lämnat Bilsport Classic  viktas alla Top Stories över till  Worldkustom.  Det är alltså här du hittar de tunga grejerna i fortsättningen.  Nu blir det 130 oktan!

Buicken i detta nummer är ett exempel på det. Det bästa hittar du i fortsättningen i Worldkustom.  Därför har Krantz krönikor också flyttat hit.  Delarna är på plats och maskineriet går som tusan.  Dags att glida ut i 2015 och möta våren. Något säger mig att det kommer att bli ett bra ragg.

017

-Hoppa in.  Nu ska vi ha kul  och du . .

Worldkustom bjuder på skjutsen


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

En reaktion på ”Worldkustom ett år.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *