Västerås Summer Meet årets händelse!

Med det nya programmet på plats, ALLA Klas Brinks förbättringar SAMT massor av nyheter PLUS de traditionella kringaktiviteterna OCH den redan aviserade folkvandringen, går det inte värja sig.  Västerås Summer Meet blir årets händelse 2017.
 

Strokercharger från Dead End Speedshop

1966 fick världen se en ny bilmodell. Dodge Charger. En massiv muskelbil med hemliga strålkastare, stora, svepande linjer, vidöppen ht och en fastbacklutning som slog allt. Dodge hade suddat ut gubbilstämpeln för alltid. 

Krantz Challenge maxar ut 2017

Lagom till tioårsjubileumet nästa år maxar Krantz Challenge ut 2017. Maximalt med orter, större träffar, mer folk, fler bilar och filminspelningar och direktsändningar och kändisar och ...
Solvalla biltorg

Tanka nostalgi på Gulf i Långby.

- En gubbe grät när han gick härifrån och jag förstår honom. Det är något visst med miljön, säger "föreståndaren" Kent Elmqvist i Långby, Näsviken väster om Hudiksvall. 

Mikael Gideryds Ungern ett bra jänkieland.

Berättelsen är ovanlig med intressant ämne.  Han skriver dessutom bra så välkommen i Worldkustom med ditt bidrag Mikael Gideryd.  

Project Cadillac 59 del 5 av 500 kanske

YES, jag har sett min Cadillac.  Efter sju månader har jag fått se vad jag köpt. - Vad ful den var. 

Krantz Krönika Tillbaka till rötterna

Ofta hör vi detta i musiksammanhang och visst har vi alla behov av att vända åter emellanåt. Nu gäller detta oftast musikstil, spelsätt, influenser osv men inför ett förestående gitarrbygge lät jag tankarna gå i liknande banor.

Månadens Leif Ivan maj

World of Classics Museum and Sales i Tumba är stället du  måste se. Här står de finaste amerikanarna i det finaste skick uppställda. Flera tidningar har redan gjort reportage men Leif-Ivan Karlsson lovar Worldkustom något alldeles extra. 

Krantz Challenge Bergsåker 27 maj

Nu startar Krantz Challengesäsongen 2017 och den gör det med en NY ORT.
Usabil.nu

blog stream

Nu kan du kasta skärmarna till rodden

Det är lagligt att köra skärmlöst från i fredags. Jepp. Knappt har vi landat efter glädjeruset att slippa besikta bilar som är 50 år eller äldre så kommer Transportstyrelsen med nästa godbit.  Släng skärmarna.

HON VANN JU!!! Karro blev årets företagare!

Karolina Lassila skrev vi om för några veckor sedan. Karro, som är annonsör i Worldkustom, var nominerad till årets företagare. - Åsse, går hon och vinner alltihopa! Grattis Karro, ägare av Härnösands Maskinkonsult. Årets företagare i Härnösand.

Krantz Challenge travar med Benny Grafström

Ny ort för Krantz Challenge är Bergsåkerstravet och Sundsvalls Motorveteraners årliga veteranbilsmarknad 27 maj.  Norrlands största som hållit på i 20 år.  

Modellbilsutställning hos Mat&Nostalgi i Viksjö 6 maj.

Mat&Nostalgi var en perfekt miljö för utställningen. Å andra sidan är Mat&Nostalgi en perfekt miljö för allting.  Genuin vintage, lanthandel, fik, hamburgeri, speed shop, loppis, öppet, trevligt , välkomnande och vackert.  

Polisen i Jämtland – bäst i Sverige?

Polisen i Jämtland välkomnar burnouter mitt i Östersund och önskar klubben lycka till med cruisingen. 

Ingen hinner med Calle!

Calle Lundkvist gör en veckas jobb på en dag. Worldkustom hann inte med tågflytten.

Krantz&Krantz till Sunnersta Folkets Hus 20 maj blir film.

Kvällen blir FILM. Storbilarna ringlar till Sunnersta Folkets hus utanför Sollefteå en gång per år.  En kväll som det var för i tiden och i år filmas det hela av journalfilmare för TV, Caj-Åke Hägglund.

TV-kändisen Leif-Ivan Karlsson till Brännaborg Härnösand

TV-kändisen, multimiljonären och antijantelagen Leif-Ivan Karlsson kommer till Härnösand och Brännaborg fredagen 14 juli för att medverka i en jätterockafton med Krantz&Krantz och The Fastbacks

Årets företagare annonserar i Worldkustom

 Vill du bli årets företagare - annonsera i Worldkustom

Loket flyttas på lördag

Härnösands bilmuseum levererar mängder med nyheter till sommaren 2017. Ett helt nytt ljudsystem installeras, fler bilar har inköpts och på lördag 6 maj flyttas ångloket till museet! 

Krantzjackan till Stockholm Truck Meet

Det säljs en Krantzjacka var tredje dag i Sverige företrädesvis till nostalgiska bilentusiaster som uppskattar det genuina, svenska vintagestuket från femtiotalet. 

Worldkustom maj ute nu

Meddelande till alla mail-abonnenter 

Välkommen Norléns Transport – ny annonsör.

Klart Worldkustom skall ha en transportfirma som annonsör och nu kom en av de bästa. Norléns i Uppsala.

Greppa femtiotalet.

Vi drömmer och konsumerar musik och film och går på event och köper bilar och byter frisyrer i försök att hitta tillbaka.  Har du öppnat en original servicehandbok från femtiotalet i litet rum någon gång? Jag säger greppa pärmarna från förr.

Succé för prenumerationen

Worldkustom har provat olika grejer för läsarna genom åren och utfallet har varit si och så men den senaste uppdateringen är en succé!  Vi snackar om emailprenumerationen!

Leif-Ivan Karlsson med Krantz&Krantz till Härnösand

Anti-Jantelagen och TV-kändisen Leif-Ivan Karlsson kommer till Härnösand. Nu kan du ge bort en entré till årets rockhändelse när Leif-Ivan Karlsson med sin Susanne gästar Brännaborg i sommar. En urkraft av positivism och rock and roll. 

Krantz&Krantz tackar för sig på Classic Car Week.

Bandet Krantz&Krantz tackar för sju, nej NIO, fantastiska år i Rättviksparken under Classic Car Week.   - "Kvällarna med Krantz&Krantz har varit de mest välbesökta och de trevligaste" säger serveringspersonalen i saloonen som kan jämföra alla aftnar, men nu är det över. 

L O L

Fortfarande frågar ni efter de Krantzkrönikor som publicerades i lokaltidningarna förr. Finns det ingenstans man kan läsa dessa?   -Well, här kommer dom!