Västerås Summer Meet årets händelse!

Med det nya programmet på plats, ALLA Klas Brinks förbättringar SAMT massor av nyheter PLUS de traditionella kringaktiviteterna OCH den redan aviserade folkvandringen, går det inte värja sig.  Västerås Summer Meet blir årets händelse 2017.

fort-myers-river-08

Logistik från 2017
Brinkens Garage Vikarbyn_23Det finns en sjö av förbättringar som varit uppdämd. Det har handlat om allt från snabbare insläpp, smartare köp av entréer (förköp) och kontantfria direktfiler för de som löst flerdagarspass.  Vidare rudimentära saker som vatten för besökarna, bättre mat och till säljarna, som bor på området, el- och hygienmöjligheter. Nu öppnar Brink dammluckorna och alla tidigare föreslagna förbättringar sköljer över Johannisbergs utställningsområde men det är bara början.

TIO NYHETER 2017.  TIO ! 

024 challenge hudik 2015

Program från 2017
Nostalgi är bra men det innebär inte att programmet måste se ut som 1987. Glo på parkerade bilar i tre dagar kan man  göra i år också men för de som vill få något mer för inträdet avlossar Klas Brink och Västerås Summer Meet ett fyrverkeri av nya aktiviteter värdigt en ort som drar hundratusentals entusiaster och deltagare från hela världen.

TIO nya aktiviteter
Den professionella bilbedömningen blir kvar där domare sätter poäng på ditt arbete men utöver detta kommer TIO nya aktiviteter.

kzchall-maxar-ut

KzChall_CCW_2015_251. Tyngst är världens nyaste Car show Krantz Challenge som turnerat runt Sverige i nio år.

Över en halv miljon kronor har delats ut i vinster. 500 pokaler har hittat fram till glada vinnare och närmare 3000 värdepåsar har skänkts. 150.000 har sett tävlingen och allt är gratis!!

Det är NI som är stjärnorna, attraktionen, festen, folket, spänningen och partyt. Missa inte lördagens Krantz Challenge!

En rock and rollfest på hjul där DU i publiken tar ut finaste bilen. Toppklass underhållning.

Rixglas_45

2. Car care corner. ÄNTLIGEN får du chansen att snacka med hobbyns trollmän om just ditt problem utan att känna dig besvärlig.

De är här för dig i tre dagar, du som skruvar  i ditt garage och har frågor.  Kanske har du bilen med dig.
-Ja men ta med den och låt proffsen diagnostisera felet, ge tips och du blir kompis med de bästa på köpet.
Rixglas_18Rixglas besvarar dina glasfrågor och fixar stenskott.

Ljusdals Lack och Bilcenter hjälper dig tänka rostlagning, plåt
och färg.

Samuel Strand pinstripar direkt på plats, bokar tider, ger tips och svarar på frågor.

Brinks Garage kan allt om byggen och renoveringar.testa_7TESTA alltså den nya besiktningsinstansen typ SFRO kommer dit där du kan prata registreringar och besiktningsfrågor. A-MEK  hintar om blästring, kromning, nytillverkning av lister samt hjälper dig med  jukeboxar och neon.  Den nya inredningsfavoriten MAGU bilsadelmakeri kommer.
mrmagu1

usabil_small3. Car corral med bilar till salu.
Fantastiska usabil.nu är en institution för bilnördar.

Nu kommer usabil.nus Mats Carlsson ”live” med bilar till salu. Ta med din bil till försäljning och exponera den för hundratusentals.

Usabil.nu kommer att fota din kärra gratis och lägga ut den till försäljning på nätet. Eller ta med flis och handla direkt i corallen. Ett supertillfälle att träffa den genomtrevlige Mats och kolla in många salubilar på ett och samma ställe.

bernt_o_krantz 4. Bernt Karlsson Top Chop -59 Cadillac LIVE.

Se superkändisen och den prisvinnande custombyggaren som åker jorden runt. Bernt Karlsson från Californien (t.h.) choppar taket LIVE på Krantzens Cadillac 1959 coupe. cadillac-wk

Kolla in hur han gör och inte gör. Västerås Summer Meet och Worldkustom flyger hit den världsberömde Örebrosonen Bernt Karlsson för att sänka taket på Worldkustoms projektbil.
verktygsbodenVerktygsboden är på plats och håller med alla verktyg.  Det blir skola i bilmassage med en av världens bästa.

lifestyle65. Life Style Corner. Allt hör ihop.

 Bilarna, musiken, cruisingen, danserna allt hör ihop och limmet är håret, kläderna, skorna, frisyren, solbrillorna, jeansen, klänningen, make-upen, tatueringarna, t-shirten, skinnjackan, stålkammen, kort sagt stylen.  vasteras-lifestyle

I Life Style Corner hittar du allt som inte hänger på H&M.  Det rätta stuket, känslan atmosfären. Det här har du letat efter fast inte vetat om det!

fast-freddy

6. Möt Fast Freddys 3000 metanolhästar. Fredrik Fagerström, den store showaren som korsat mållinjen baklänges i 300 kommer till Västerås Summer Meet.  Jordbävning när han drar igång 3000 metanolhästar.

speedgroup

7. Vinn dragsterrepa, provsitt junior dragster och dragbike med Speedgroup.

Speedgroups tvåsitsdragster finns på plats med möjlighet att vinna en repa på valfri bana under juli augusti.

 

Speedgroup kommer även med en junior dragster och junior dragbike för provsittning jämte flera aktiviteter för barn och ungdomar.

norin70

Norins

8. Swap Meet men det är väl inget nytt?  Jo, det finns många som dragit sig för att åka de senaste åren. Nu kommer dom! Möt nygamla säljare och helt nya säljare på det förbättrade swap meetet. Exempel på en nygammal säjare  är Sven Norin. Norins Classic Chevy med delar till femtio- sextiotalschevor men också mycket annat.

missv-as

9. Miss Västerås Summer Meet 2017. Äntligen får damerna en egen scen.  Min respekt för ladiesen i hobbyn är mycket stor.  De är helt fantastiska och många gånger mycket smartare, piggare, roligare, gladare än gubbsen.
ladies-run-1
– Som konferencier på otaliga Ladies Race är det bara att gratulera Västeråsbesökarna till en scen där det kvinnliga äger, säger Lars-Åke Krantz.mustangklubb

kopter10. Bilklubbar och märkesklubbar välkomnas enligt tidigare år även där med uppdateringar. Listan över nyheter kan göras längre men vi stannar här med att trycka in en bonusgrej från tidigare. Helikopteruppstigning.  Se bilfesten direkt från ovan. En cool syn.

Nu eller aldrig.VästeråsSummerMeet

Vi ses 6-7-8 juli under ett historiskt event.  Det är bara första gången en gång. Allt annat är upprepning.  Du har en enda chans.
VÄSTERÅS SUMMER MEET NO:1  –  IT’S NOW OR NEVER. 


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

4 reaktioner på ”Västerås Summer Meet årets händelse!

  1. Kommer att bli mycket bättre och förhoppningsvis så tar dom bort stolpskotten i vissa korsningar som dirigerar trafiken,Var ensam bil 2 km innan jag såg en bil i backspegeln på sjöhagsvägen Skrämmande är väl för fan sätta på 20 30 bilar åt gången i alla riktningarna kanske dom får för lite betalt eller bryr sig inte brist på kunskap stryk det som ej önskas.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *