Tre kronor customshop # 3.

Butiken stänger och åker till Florida på semester efter bara två månader. Stefan lurar pengar av sin tjej och Chris slipar ner en bil som inte skulle lackeras.  07 Stefans pengar brände i fickan. -Nu drar vi och köper den där Buick cabben,  sade han. 06Chris hade stretat emot i flera dagar.

Som den äldste av de två kände han ansvar och att de måste sälja något först.
-Man måste ju åka när tillfället kommer, inte när det passar din planering hojtade Stefan och körde fram Cadillacen framför verksta’n.

Stefans tjej Maddy satt i baksätet när han plötsligt svängde in framför bankomaten. -Älskling, sade han . . .

En timma senare var de skilda.  Skilda i olika bilar alltså.  Stefan och Maddy i Buicken de just köpt och Chris följande efter bakom.         01 09LaSallen med den elektriska härdsmältan var fixad. En av Volvo P1800: orna var såld när det fjärde snökaoset svepte in över norra USA och träffade Chris med tunga kroppsslag. Kylan borrade igenom jackan, blåsten svepte in under t-shirten, de vita flingorna smälte innanför kragen och allt gav honom Floridafeber. 02 Tre dagar senare satt de på het betong på en garageuppfart i Florida och skruvade med en Dodge Ram. Svetten droppade ner i pannan och de älskade varje sekund. dodgekof Angående Buicken. De hade kommit överens om att bara städa upp den, tvätta och snygga till den och göra några snabba dollar på den innan flickvännen började känna sig som en bank för firman. 08 -Det var bara ett lån rent tekniskt, hade Stefan sagt. De behövde alls inte hennes pengar. Det var bara det att hon hade sitt Visa kort med sig till skillnad från killarna. Det var bara dålig timing. Stefan hade just gjort en annons på nätet när han mötte Chris utanför verkstaden. Han var full av damm.

- Vad har du gjort . . .

– Vad har du gjort . . .

-Vad händer, slipar du den andra P1800:an redan eller jobbar du på Mustangen?
-Nix, jag tar ner Buicken till plåten. Jag har också kapat ur två golvbrunnar.

Du har gjort vad ?? Är du från vettet?!  Jag har ju den till salu,  ditt pucko!!

Ja, den annonsen gick ju åt skogen. Frågan är om flickvännen går samma väg?

 

Fortsättning följer  i . . . 

Motormässan 2014 i Östersund slår upp portarna 24 och 25 maj.


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *