The fleet is complete.

Min flotta är komplett med Forden, säger Joe Cochran, Florida. Hans garagedörrar åker upp som kanonluckor och avlossar en salva amerikanskt järn som får en att flämta. 
 

Krantz Challenge Nykvarn först ut

Krantz Challenge 2017 kommer bli det största ever när först Sundsvalls största träff, Veteranbilsmarknaden på Bergsåkerstravet och sedan Västerås Summer Meet öppnar dörrarna för värdens nyaste bilshow.  Först ut i series 2017 var Nykvarn 13 augusti 2016.

Vart fan tog livet vägen?

Ju äldre man blir desto fortare verkar åren gå, när jag skrev om min första cruising så kom det upp många minnen från förr. Jag började leta upp låtarna som jag spelade då och vilka fina minnen jag fick, man blev nästan tårögd. Nu sitter man här som en gubbe och undrar vart livet tog vägen. Av: Jan Silèn
Solvalla biltorg

Hemma hos Kvarnberg products i Gävle

Det känns så osvenskt. Jag menar att besöka en hot rod shop. Det är sånt jag gör i USA. Nu skaver jag på E4:an och svänger höger mot isoleringsband och Brynäs.  I denna, hela Sveriges hockeyfrillastad, ska jag strax snurra på krom från Pete&Jakes och fota 32:a-skärmar. Skum känsla. by Krantz.

En billös semester som gick som den gick ...

I ett försök att förlänga sommaren och att vila upp oss efter en hektisk sommar helt utan ledighet så beställde vi en resa till jordens solsäkraste plats Cypern. Ingen komplicerad kamera, bara en mindre laptop och med målet att bara njuta. av Håkan Larsson, Autonorrland. 

Arnes hotrodskola del 3

Arne fixar en tank och rullar ett eget golv i  del 3 och linjerna börjar ta form

Krantz krönika: Amerikanskt körkort

 - Floridas krav på uppkörningsbilen: Dörrar.

Månadens Leif-Ivan mars.

World of Classics Museum and Sales i Tumba är stället du bara måste se. Här står de finaste amerikanarna i det finaste skick uppställda. Flera tidningar har redan gjort reportage men nu har Leif-Ivan Karlsson lovat Worldkustom något alldeles extra. 
Usabil.nu

blog stream

Årets party på M/S Birger Jarl med Karlssons och Krantz&Krantz 29 april. Nu öppnar bokningarna!

Höstens rockparty med Karlssons och Krantz&Krantz satte publikrekordet på Birger Jarl. Nu kommer vi tillbaka. Lördagen 29 april rockar båten upp till relingen och nu går det att boka fritt för alla som vill.

WD Guitar Shop i Fort Myers

Om du är i sydvästra Florida och gillar gitarrer och custombyggen så är denna gitarrboutique en tips.  

Nytt galet rekord igen !!!

34.000 på en dag!   För några veckor sedan, den 6 mars, skrev vi att Worldkustom slagit nytt rekord med 100 000 läsare på en månad beroende på att 21 000 varit inne under en, enda dag. Well glöm det rekordet. I går var 34 000 inne !!!!  OVERKLIGT

Besiktningsbefrielse. Nu är det klart

Bilar äldre än 50 år och motorcyklar äldre än 40 år kommer inte att behöva besiktigas efter den 20 maj 2018. Det har regeringen bestämt.

Mekonomendagen Härnösand

Mycket cirklar kring Mekonomen i Härnösand när det gäller bilar och motorvent. Mekonomenbutikens chef Anders Seldén är en stor tillgång  i hobbyn. 

Krantzjackan INTE till ELMIA men till BOLLNÄS 2017

Krantzjackans monter har funnits i D-hallen på Elmia sedan den föddes 2009. 2016 firade vi 1000 sålda herrjackor i D-hallen på Elmia.  Idag är vi uppe i över 1200 jackor inräknat damjackorna. Det säljs en Krantzjacka var tredje dag i Sverige men i år hoppar vi Elmia.

Sveriges rock&rollkung Peter Jezewski

När Peter Jezewski kommer till Classic Car Week är det fullt i parken.  Classic Car Week brukar innehåller storheter som Eva Eastwood, Brolle, Jezewski och Spotnicks m.fl. Efter två låtar är saken klar. Du står på toppen med ditt tolvmannaband Peter. Ingen tar Kung Jezewski. av Lars-Åke Krantz

World of Classics i Tumba måste ses

Leif-Ivan Karlssons museum heter World of Classics and sales och ligger i Tumba. - I Tumba !!  Javisst åtkomligt för alla och anläggningen på nästan 3000 kvadrat förnyas ständigt.

Worldkustom 100.000 läsare

Den femte mars klockan tre på natten amerikansk tid gick Worldkustom igenom drömnivån 100.000 läsare.

Nu byggs färdiga Man Caves också

Detta är landet utan ansträngning. Allt går lätt och enkelt i USA. På gatan intill byggs nu rader av man caves. De kommer färdiga med air condition, jätte-TV, custombelysning, bredband dusch, toa och övervakning. Bara att stoppa in leksakerna och luta sig tillbaka i baren. 

Classic Car överkörd av skenande bil

Fredagsnyheterna just nu !!!  Detta i din snabbaste motortidning. 

World of Classics museum byter ut många bilar!

Det fantastiska USA-bilsmuseet i Tumba med familjen Leif-Ivan Karlsson skruvar nu upp försäljningen av sina jänkare.  - Vi måste, säger Leif-Ivan, jag har köpt så mycket nytt som ska in. 

Månadens Lars februari

Har kommit på mig själv med att sitta och titta på Lars.   Gillade filmerna och har övertalat Lars att visa fler bra-och-ha-grejer.  by Krantz

Ny annonsör välkomnas. Lack & Bilcenter Ljusdal

Far och son Rolf och Per Johansson är en dröm för dig med en classic car. Båda är nämligen bilplåtslagare och billackerare! 

Worldkustom välkomnar X-up som ny annonsör.

Worldkustoms läsartillströmning har varit brutal.  Nu välkomnar vi nya annonsörer och först ut är Sven Högström och hans X-up AB byggnadsställninger.  Ett företag med lång erfarenhet som tar gigantiska uppdrag likväl som mindre jobb till privatpersoner. 

Kristoffer blandar syndigt och oskuldsfullt.

En del bilar bara suger upp kameran till ögat. Denna bulle i blåmetallic stod på Classic Car Week 2016 och lyste upp asfalten i kvällningen.  - Åhh, vilken fin gammal bil 

Verktygsboden till Västerås Summer Meet 2017

En av Sveriges största återförsäljare av verktyg och garageinredningar, Verktygsboden, ställer upp med allt Bernt Karlsson vill ha vid choppandet av Cadillac 59:an live

L O L

Fortfarande frågar ni efter de Krantzkrönikor som publicerades i lokaltidningarna förr. Finns det ingenstans man kan läsa dessa?   -Well, här kommer dom!