State Trooperns 1965 Impala SS BB

Børge Måløys ska du köpa bil av. Han letar fram de mest fantastiska exemplar på nätet och finlirar dem sedan till luppskick. Nej, han är ingen handlare men om du söker en pedantbil och skulle se en privatannons från Børge. Ring! by Krantz 
 

In the cradle of Roger Sundfors

Vill du ha en skördetröska Krantz? En 67:a. Septembersolen bränner i nacken. Det luktar gummi från en väldigt konstig lastbil. En gubbe med avbrutna revben försöker servera kaffe med indragen arm. Detta i en snabbkomponerad trädgårdsmöbel bestående av två innestolar och ett campingbord från 62.  by Krantz  

Krantz Challenge Bergsåker - Norrlands största veteranbilsmarknad.

Krantz Challenge 2017 blev en fullkomligt utmaxad säsong.  Aldrig har vi träffat så mycket människor och besökt så många orter. Först ut var Norrlands största veteranbilsmarknad på Bergsåkerstravet utanför Sundsvall 

Solvalla biltorg

Stasi, Gestapo, SS, KGB,

 Jan Silén är arg så det ryker idag.  Arrangörer som lägger ner sin själ, fritid och ibland  ekonomi  för att få något att hända i bygden känner säkert igen sig. Ordet är Jans :

Tvåtusen motorcyklar Bike Night Florida

Bike Night hålls med jämna mellanrum i Cape Coral på Floridas sydvästkust. En salig blandning av turister, flanerande medelsvenssons och bredbröstade bikers. 

Krönika: Finns på lagret.

Hösten är här och leksakerna ska ströjas. De är likt höns som inte vill gå in. Cadillacen stretar emot, bussen, bärgarn och Lincoln springer åt var sitt håll när man försöker mota in dom.

Månadens Leif-Ivan oktober

World of Classics Museum and Sales i Tumba är stället du  måste se. Här står de finaste amerikanarna i det finaste skick uppställda. Flera tidningar har redan gjort reportage men Leif-Ivan Karlsson lovar Worldkustom något alldeles extra. 
Usabil.nu

blog stream

Mintgrön jänkare söks i dubbelmordet i Mantorp i juni.

Worldkustom har tidigare varit behjälplig i mordfall där amerikanska bilar varit inblandade. Detta eftersom Worldkustoms 60.000 läsare av naturliga skäl  har "radarn på".  Har du sett en mintgrön jänkare i trakterna av Mantorp i sommar?  Lämna tips anonymt till Worldkustom. 

Leif-Ivan i podcast med Agneta Sjödin

Podden Öppet Hjärta intervjuar superentreprenören Leif-Ivan Karlsson som i vanlig ordning bjuder på sig själv i en öppen och ärlig timme. 

Ny mustig samling om raggare

Persa Wahlberg från Hudiksvall har författat en samling berättelser av stort läsvärde.  En brokig man med brokiga vägar stod tydligen i kyrkans printerrum med en donna och lät skrivaren gå varm.  Worldkustom nåddes av ett exemplar

Månadens Lars oktober.

Har kommit på mig själv med att sitta och titta på Lars. Gillade filmerna och har övertalat Lars att visa fler bra-och-ha-grejer.  by Krantz

Krantzjackan passerar 1100

Lasse Söderqvist som sköter försäljningen genom sitt företag

Krantz Challenge tiodubblade 2017

Tävlingen hade enorma 150.000 åskådare 2016.  Till 2017 tiodubblades det när MIttmedia nådde 1,7 miljoner tittare med det timslånga reportaget från Krantz Challenge Härnösand.  

Riktade bakskärm med rörtång. Nu klar.

Ni som läste reportaget om grabbarna i garaget i Dalarna som höll på med en Sunliner 56:a och riktade bakskärmen med en rörtång!  - Den är klar nu. 

Micke Bäckström polerade vinnarbilen i Krantz Challenges Superfinal

Mickes ögon blänker när han får prata rubbing och lackskydd. Tänk treåring på Jam Jam. Före- och efterbilder blixtrar förbi på Samsungen och entusiasmen smittar. Plötsligt vill man handla polerduk och ge sig på första bästa bakskärm. Men det vore dumt. -Vi har ju Micke. 

L O L

Fortfarande frågar ni efter de Krantzkrönikor som publicerades i lokaltidningarna förr. Finns det ingenstans man kan läsa dessa?   -Well, här kommer dom! 

Elvis hemliga flyktbil

Ibland smet Elvis ensam förbi alla fans ut genom Gracelands grindar  förklädd. Här är bilen han använde.