Peace River Car Meet

Beslutade mig för att vara besvärlig, jobbig, pain in the ass med mig själv. Jag skulle bara fota sånt jag inte fattade. 
 

Är ett Green Card grönt??

Många har väl drömt om ett greencard någon gång alltså det dokument som gör att du får vistas obegränsad tid och även arbeta i USA.  Greencard är idag smått omöjligt att få. 

Arnes hotrodskola del 5

Sommarlovet är slut och i den före detta skolan i Lobonäs går Hotrodden in på sista läsåret.   Välkommen till höstterminen av Arnes hotrodskola. 
Solvalla biltorg

Första Raggarröjet i Reimyre

Hade läst om Raggarröjet och tyckte det lät kul. Vad är det? Jo, en helt ny endagsfestival i  Rejmyre och i lördags 20/5 var det första gången. by Irene Larsson 

Cruisers Sundsvall äger en hel Folkpark.

Rätt mig om jag har fel men Cruisers Sundsvall är den enda raggarklubben i Sverige som  förfogar över en egen Folkpark, Matfors Folketspark. by Krantz 

Project Cadillac del 9 av 500 kanske

Blev det en backlash efter mäster Bernt Karlssons takchoppande live under Summer Meet Västerås och den blev stående? Gick luften ur? Sällan. Projektet ökade. by Krantz 

Krantz Krönika: Fara-bort-i-byn-å-vänne.

Jag växte upp med den meningen.  Sex ord vars kombination växte ihop till ett läte i den lilla torparstugan. - Vad skall du göra? -Fara-bort-i-byn-å-vänne.

Månadens Leif-Ivan september

World of Classics Museum and Sales i Tumba är stället du  måste se. Här står de finaste amerikanarna i det finaste skick uppställda. Flera tidningar har redan gjort reportage men Leif-Ivan Karlsson lovar Worldkustom något alldeles extra. 
Usabil.nu

blog stream

Åka med Krantzpojka välgörenhet på Världens Barn Gala

Under Världens Barns välgörenhetsgala i Härnösand auktionerades samvaro ut med lokala kändisar.  Dinera med politiker och sånt.  I denna lekfulla välgörenhetsauktion ingick "att cruisa med Krantzarna".

Westcoast Motor Show till helgen 23-24 sept

"BIlshowen är nästa helg och Wild Rooster spelar på kvällen och World of Classic Museum and Sales med Leif-Ivan Karlsson kommer också så det blir en toppenhelg i Vasa" skriver arrangörerna. 

Krantz Challenge 1.7 miljoner åskådare.

Enligt MittMedia själva toppar TV-sändningen från Krantz Challenge listan med 1.680 369 tittare som gjort ett aktivt val och klickat på direktsändning från Härnösand och efterföljande film.  

Riktade bakskärm med rörtång. Nu klar.

Ni som läste reportaget om grabbarna i garaget i Dalarna som höll på med en Sunliner 56:a och riktade bakskärmen med en rörtång!  - Den är klar nu. 

LOBONÄS MARKNAD 25 år. 8-9 september

Jättemarknaden mitt i skogen fyller 25. Det firas med fyra hektar besöksparkering, 200 knallar, 200 finbilar, rock and roll med Krantz&Krantz och tusentals besökare under två dagar.  -Det är fantastiskt säger arrangörerna. I Lobonäs bor 20 personer!

Westcoast Motor Show – superfest för fjärde året.

Finnarna är fantastiska med sina customs och roddar det vet vi. Nu kan du se för dig själv när Westcoast Motor Show öppnar i Vasa Finland 23-24 september 2017 - efter en inbjudande båtresa från Sverige. 

Micke Bäckström polerade vinnarbilen i Krantz Challenges Superfinal

Mickes ögon blänker när han får prata rubbing och lackskydd. Tänk treåring på Jam Jam. Före- och efterbilder blixtrar förbi på Samsungen och entusiasmen smittar. Plötsligt vill man handla polerduk och ge sig på första bästa bakskärm. Men det vore dumt. -Vi har ju Micke. 

L O L

Fortfarande frågar ni efter de Krantzkrönikor som publicerades i lokaltidningarna förr. Finns det ingenstans man kan läsa dessa?   -Well, här kommer dom!