(Svenska) 1956 Ford mångas dröm.

Sorry, this entry is only available in Swedish.


Want more stuff like this ! You have entered a free magazine Worldkustom.com Check out the rest of this months articles.  Also the arcive with all the recent issues. Have fun! 

sticker

2 thoughts on “(Svenska) 1956 Ford mångas dröm.

  1. Jag har också ett hjärta som spinner V8 likt för Ford 56. Den som kom i min väg var dock en Customline med sexa och trepet. Det var en grabb som friade i granngården som lämnade den i grannens ladugård med rasad koppling. Jag kunde spana genom den glesa dörren på den svarta lacken och nummerskylten klistrad med självhäftande bokstäver på huven. Så småningom ledsnade grannen på bilen och drog ut den till utkanten av en åker utanför byn. Men det hindrade -tyvärr – inte oss ungar. Den blev snarare mer tillgänglig för vandalisering och bäharen rann över efter 7-8 år då vi hällde bensin på den och tände på. Det var mest inredningen som tog stryk av detta men själva bilen vägrade envist att dö. Så småningom hämtade någon från grannkommunen bilen förmodligen som reservdelsbil. Men hur vi än behandlade den tycker jag fortfarande att fronten är en av bilvärldens vackraste…

  2. För information till intresserade, så kommer Crown Victoriaregistret, (54-55-56), att ha en träff på Sörfjärdens camping i Gnarp, norra Hälsingland, 16-17-18 juli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *