Stigs Mancave De Luxe.

Huset står avsides på tomten till hälften dolt av träd och buskar utformat som allt annat än ett garage. En cave är just en cave och inget man frontar med.  Den anonyma byggnaden någonstans i Sverige fyller funktionen till fullo.  Worldkustom är dock inbjuden. 


Den är inte klar heller men invigningsfest har hållits med liveband, fest och folk.
-Nu har den blivit litet av ett förråd ursäktar sig ägaren och tänder ljuset.


Waow!!!Här finns flipperspel, jukebox, enarmad bandit, konstsamling, bar, bilar, mopeder, motorcyklar, pokaler, infällda lampor, discokula och övernattningslägenhet för älskande par som blivit överrumplade av glamour och bilromantik.

Hantverket håller hög klass. Se bara på räcket. Laserskuret i bowtiemönster något som också finns på de lackerade skåpdörrarna. Det svarta taket är ett coolt grepp.Planlösningen är läcker med två våningar och hi ceiling på det som man säger i staterna.  Resultat: En märkvärdig känsla varhelst du står på första eller andra våningen och blickar ut/upp/ner i denna mancave DeLuxe. 
Ett tåg åker runt mellan våningarna !!

Här finns även en dragracingbil att kolla på liksom din ungdoms mopeder flygande längs väggarna.Stig hade vänligheten att öppna dörrarna även om golvytan delvis är lager just idag men stället är startklart för musik och samvaro vilken kväll som helst. Worldkustom tackar för visningen som alldeles säkert kommer inspirera byggare runt om i landet i färd med att skapa sitt eget hobbyrum.


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *