Rockabilly parking Ungern

Ja då var det dags igen för en av årets höjdpunkter . Rockabilly Parking på Barneys.Det här är verkligen en av årets stora höjdpunkter, Det är ju ingen stor träff för parkeringen utanför Dinern är inte så stor, men störst är ju inte alltid bäst. Det har alltid varit min åsikt. Jag har till exempel aldrig varit på Power Big meet eller nåt liknande.

Jag trivs på mindre träffar där man hinner se det mesta utan att stressa. Man har tid att prata med andra människor och bara ha det mysigt. Jag vet inte hur många fordon det var där, men uppskattningsvis 40-50 bilar och ungefär lika mycket hojjar.

Som vanligt gick vi runt och kollade var som fanns. Pratade med en gammal kompis, sen in på Dinern för att avnjuta en underbar burgare. Jag är normalt inte så mycket för vare sej burgare eller pizza. Men Barneys har underbart bra mat.

Så det är givet att njuta lite av god mat och härlig atmosfär. Det var folk på träffen från Ungern, Jag träffade en från Schweiz , några från Tjeckien , Slovakien och Österrike. Trots träffen är liten så drar den ju folk från andra länder med. Och sånt är kul.

Som vanligt var det musik, ett band spelade Johnny Cash låtar otroligt bra,Sen var det en tjej som spelade gitarr och sjöng. Jag har aldrig hört en så otroligt vacker röst tidigare. Men tyvärr hittade jag ingen som kunde berätta nåt om henne.

Men det var ju en bil, MC och rockabilly träff jag skulle skriva om. Det blir mer och mer fina renoveringar, 2 Cobra kitcars, en otroligt fin 60,a Cadillac coupe .

Men även mycket nyare bilar som till exempel en Pontiac Solstice coupe, jag har aldrig sett en coupe av dom tidigare. Nyare Camaros, Challengers och Mustanger är ganska vanliga.

Sen var det en svart Buick 50 på träffen, Den såg jag förra året med och då hade den just blivit importerad från Sverige. I år var det inte lika hett så man orkade ju gå runt mycket mer.


Krantzarna rekommenderar. BÄST!

Men förra året var så pass hett så asfalten brändes genom skosulorna och man började förstå hur en välstekt hamburgare kände sej, det var över 50 grader i solen då.

Men som vanligt var träffen underbart trevlig och efter träffen var det typ efterfest på nåt ställe.. Men det hoppade vi över.

Det är ju bara till att erkänna att åldern börjar kännas. Men nu till bilderna, håll till godo.

Mikael Gideryd bor heltid i Ungern. Läs alla hans reportage genom att skriva Gideryd i sökfältet ovan. Intressant läsning om ett annat land med hus, bilar, träffar, klimat och landskap

Gideryds Ungern – Go east young man!


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

En reaktion på ”Rockabilly parking Ungern

  1. مكافحة الحشرات في المدينة المنورة تعد خدمة ضرورية للحفاظ على صحة وسلامة السكان والممتلكات. تشمل هذه الحشرات النمل والصراصير والبق والناموس والذباب وغيرها، وتمثل تهديدًا للبيئة المحيطة وللصحة العامة. شركات متخصصة في مكافحة الحشرات في المدينة المنورة تقدم خدمات فعالة للتخلص من هذه الآفات بشكل آمن ومستدام. يعتمد العمل على استخدام مواد مكافحة الحشرات الآمنة للبيئة والأفراد، مع تقديم استشارات حول كيفية منع عودتها مستقبلًا. بفضل جهود مكافحة الحشرات، يمكن للسكان الاستمتاع ببيئة نظيفة وخالية من الآفات داخل منازلهم وأماكن عملهم.
    شركة مكافحة حشرات بالمدينة المنورة

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *