Härnösands bilmuseum extra öppet för Ukraina 29 och 30 maj.

Extra öppet!! Bli först ut att se 2022 års säsongsnyheter!  Museet specialöppnar i två dagar och hela behållningen går till de krigsdrabbade. Kolla in årets nyheter och stöd Ukraina 29 och 30 maj. 
– Jag stod och slipade på en bil när jag fick idén, berättar ägaren Calle Lundkvist exklusivt för Worldkustom.

Calle stod och slipade på Cadillacens jättelika kaross och kände leda den där förmiddagen.  Ja, den alltid sprudlande och energifyllde Calle kan bli less han också.
– Här står jag och slipar oändligt och jag blir 65 till hösten, tänkte han.

Han berättar om hur glädjen och motivationen kom tillbaka direkt han fick tanken om Ukraina där i verksta’n

Om jag slipar på den här 57:a Cadillacen och någon kommer och vill titta på den och alla pengarna går till Ukraina …  då är det värt något.

– Då finns en mening, säger han medan leendet åter tar plats i skäggstubben.

 

Han knycker på huvudet och ögonen glittrar åter när slipmaskinen varvar upp. ”Kör så det ryker” är ett uttryck. Calle gör det bokstavligen där han rättar till masken och sätter slipmaskinen i Cadillacen.

Gör det du också – för Ukraina. Besök museet 29 och 30 maj. Ha en trevlig stund i Skandinaviens största utställning. Fika och fika igen. Gör som Calle.
Kör så det ryker för de som fått sina liv raserade 170 mil bort.

 

 


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *