Highway Hotel nyöppning

Härnösand. Highway Hotel är ett genuint Esso Motorhotell från sextiotalet som restaurerats till ett populärt retrofik, restaurang, bar och ett musikaliskt vattenhål i stan. Nya ägaren Marie öppnade med en big bang.

Klicka på bilderna för dubbel XL. ( som alltid i Worldkustom)

highway14

Hotellet drivs också och stället har fulla rättigheter.  Inget tillfixat för att få gammal stil  utan genuint bevarat och renoverat sextiotal i full swing.

Highway10_good times

Inget slår original.

Highway1

Här har rökts John Silver utan filter till Kersti Adams Rays radioröst  medan Volvo Starke råmat uppför backen utanför.

Highway12

Marie

Den tredje oktober var det nyöppning med Marie vid ratten.

Gottfrid Krantz sjöng Jazz, Country och Rock and roll till storebror Alfreds  gitarrkomp och det blev fullsatt i fem Highway7timmar.  Extrapersonalen fick fulla förklädena med jobb och gästerna trivdes.

Highway4Stans entusiaster slöt upp, inte minst Lunne = Kenneth Lunneborg, raggare med ett förflutet som rekvisitör på teaternscenen hade byggt upp ett amerikatema med sina fantastiska bilar i anslutning till entrén, något alla pratade om.

highway23

Highway5 Worldkustom tackar Marie och Katharina (bild)  för att de fortsätter på  vägen som Johan och Irene Larsson slagit in på med sin renovering av Highway och nu alltså sålt och överlämnat.

highway2

Marie tar nu amerikastuket ett steg till med Dinerdisk, balla barnmenyer, flipperspel och usamenyer.

highway3Tummen upp från Magnus till Highway som fortsätter vara retro. Förre ägaren Irene Larsson tittade in för att gratulera.

Highway6En genuin bar under femtio år fortsätter i samma stil

Highway13Come on – det svänger ju. Eva tar täten.

Highway9Fullt hus till sista stolen under nyöppnandet

Highway8

Väggarna berättar från decennierna och hotellrummen har utrustats med teman i samma stil . Boka Humphrey Bogartrummet kanske?

highway19

Highway11Missa inte Highway Hotel. Chefredaktören för Worldkustom kan ses i röda soffan när han inte spelar gitarr filande på ledare drickandes kaffe emellanåt.

Highway20highway18highway21

Highway15

Highway7

Stället att hänga på.

Highway22


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *