Krantz Challenge Golden tour startar med familjefest på Bergsåker

Bergsåkers veteranbilsmarknad är Norrlands största swap meet som nu blivit en familjefest med marknad, musik,  utställningar, restauranger och Sveriges största bilshow Krantz Challenge.

bergsaker-2018

Krantz Challenge jubilerar 2018. Bilshowen som rest över hela Sverige och delat ut priser för en halv miljon är gratis för alla besökare och tävlande. Va’ med och vinn som aldrig förr!

kzchall2016_23

Alla vinner
Alla tävlande vinner en goodiebag från Turtle Wax och Mekonomen i Härnösand till ett värde av minst 100 kronor.  Show-vinnaren får 3.000 kronor, Turtle Waxprodukter för över 1000-kronor och dubbla övernattingar i Rättvik samt plats i SUPERFINALEN där man kan vinna 10.000. Men inte nog med det. Publiken vinner huxflux och till och med domarna vinner !!!ccw_kzchall_2017_07

Har du aldrig hört något liknande har du hört rätt !!!

Veteranbilsmarknaden är inte längre gamla gubbar som säjer dörrhantag till PV och äter ur köttbullspannan på spritköket.  Bergsåkers veteranbilsmarknad är en familjefest med hamburgeri, kaffeservering, restaurang, bilutställning, swap meet och i centrum
kz_golden

ccw_kzchall_2017_14kzchall_allehanda_15Greppa släkten och njut av en heldag på Bergsåkerstravet utan trav.  Bara musik, människor, motor och megashowen Krantz Challenge som enbart i Härnösand sågs av 1,7 miljoner tittare eftersom MittMedia direktsände i en timme.  EN TIMME!

kzchallhudik17_13kzjack7

Lördagen den 26 maj rullar 500 kanonfina entusiastfordon in på travovalen för dig att beskåda.

En utställning i toppklass där du är inbjuden till närkontakt. Bilarna och motorcyklarna är här för dig.

Titta, kolla, prata med ägarna, NJUT.

Dra ett varv bland säljarna. Du hittar garanterat något till finbilen, garaget, svågern eller varför inte till dej själv.

kzchallbergsaker17_11

kzchall2016_48Ät gott, fika , sola innan det drar det ihop sig till dagens höjdpunkt när 32 bilar stångas och brottas livekulframför dig till musik och presentation där DU avgör vilken bil som sållas ut till dagens vinnare.
En unik upplevelse i ljud, färg och form.

Krantz Challenge är en bilfest där ALLA kan vara med och ha kul, vinna och styra utfallet.

Har du aldrig hört något liknande har du hört rätt !!!

kzchallbergsaker17_22

Välkommen till familjefest på Bergsåkerstravet lördagen 26 maj.
Krantz Challenge startar 14:00 .

(Tävlande anmäler sig 12:00 Max 32 bilar. Först till kvarn.)

bergsaker-2018

Allt om Krantz Challenge 2018


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

En reaktion på ”Krantz Challenge Golden tour startar med familjefest på Bergsåker

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *