Krantzjackan passerar 1100

Lasse Söderqvist som sköter försäljningen genom sitt företag www.dinjacka.se meddelar att jackan brutit igenom elvahundrastrecket.  Flera sålda till Tyskland.

kzjack_stigola_1100

Stig-Ola Öberg (t.v) från Ångermanälvens södra sida i Nyland mellan Kramfors och Sollefteå får agera modell idag.
kzjack2016_08
– Jackan bara rullar på säger Lasse(i väst) som servar kunderna.

Oerhört nöjda köpare. Många ringer och tackar efter utskicket.
-En del bara stönar i luren och går omkring med den på hemma i huset första veckan.

Någon har sovit med den på det första dygnet.

Kontakten med bärarna av den genuina skinnjackan bottnande i svensk tradition från femtiotalet är det roligaste enligt Lasse på Din Jacka. Alla historierna. Alla berättelserna.

Träffar kompisar överallt. 
– 1100 övernöjda ägare till jackan att träffa på över hela Sverige ja, det har varit en fantastisk resa och det bara rullar på instämmer Krantz.
kzjackberlin
En av de senare gick till Berlin. Det är inte den första som går till Tyskland. Norge, Danmark och Finland finns också på kundlistan liksom USA.  Försäljningen är ganska jämn över året men den senaste månaden har ovanligt många ringt.
kzjackelmia
– Kanske är det den regniga hösten, funderar Lasse (t.v.) som nu slutat helt med annonsering i papperstidningar.
– Jag märker absolut ingenting av en annons i papper längre men mina senaste blänkare på www.classiccars.se ger nya besökare på www.dinjacka.se varje dag, noterar han.

Jacka 774
skounokzjack_small

Legendariska Kenneth Längerberg har lämnat oss.  Med sin unika butik Sko Uno och engagemang i dragracingen en lysande stjärna att minnas. Den träffsäkra designkillen handlade en jacka och fick serienummer 774 för något år sedan.   RIP Sko Uno. Läs mer om det här

Vi önskar alla gamla och nya kunder det bästa i höst och vinter.
kzjack_kz


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

En reaktion på ”Krantzjackan passerar 1100

  1. Det förvånar mig inte det minsta ? Lasse Söderqvist har produkter med en fantastisk kvalitet, och en servicenivå som alla borde eftersträva, det är ett rent nöje att göra affärer med honom ?? Ove Lindberg från Classic Chevrolet Wingclub.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *