Lördag 27 april SOLD OUT UTSÅLT Valborgsfest med Leif-Ivan Karlssons och Krantz&Krantz på World of Classics Museum and sales i Tumba.

   SOLD OUT   SOLD OUT        UTSÅLT   UTSÅLT      Dessa partyn med familjen Leif-Ivan Karlsson och rockbandet Krantz&Krantz satte dubbla publikrekord på Birger Jarl i Stockholm.  Nu fortsätter succén när Leif-Ivan Karlsson  VIP-inbjuder till supermuseet i Tumba och Krantzarna är där.  Årets party coming up lördagen 27 april !!!  UTSÅLT 

Nu är det klart!
Det blir en oförglömlig NIGHT AT THE MUSEUM
i TUMBA den 27 april 2019. 17:00.

 

Party of the year.
Museet i sig är en världsattraktion.  Att gå där en förmiddag är fantastiskt. Tänk att vara där en hel kväll med mat och underhållning och förfriskningar.

 

Du kommer träffa Leif-Ivan, Susanne, Tony, Stefan med flera. 
Du kommer träffa Susanne och Tony och Stefan och Leif-Ivan så klart. Du strövar fritt i museets tre våningar hela kvällen och i festlokalen spelar rock and roll bandet Krantz&Krantz med författaren, tidningsreportern och nationelle speakern Lars-Åke Krantz.

Spelat i Rättviksparken på Classic Car Week i tio år och i USA 
Sönerna Alfred och Gottfrid Krantz  tillsammans med gubben kommer bjuda på en rykande rocksmocka så länge du orkar. Ta med dansskorna. Den som vill kan bugga i timmar när det gungar loss från första ackordet.

SOLD OUT    UTSÅLT

Boka IDAG för detta kommer bli överbokat direkt. Sällskapet kommer att bestå av max 150 gäster. Leif-Ivan med familj bjuder på  välkomstdrinken och sedan får gästerna en specialvisning i museet. Är det VIP så är det.  Finns även en stor saluhall för dig som söker bil till sommaren.

Extra bonus. Skivsläpp
Därefter blir det mat i den åttahundra kvadratmeter stora festlokalen och sedan vidtar showen. Krantz&Krantz kommer göra ett special skivsläpp under kvällen  där deras nya skiva kommer kunna köpas för rabatterat Leif-Ivanpris.

Du träffar också den i motortidningar omskrivna Myran som ser till att du får med dig en signerad platta hem.

– Vi gillar verkligen familjen Karlssons och bjuder gärna på det, säger Krantzarna.

– Vi ses vid välkomstdrinken till årets party lördagen den 27 april klockan 17:00. 

Adress
World of Classic Museum and Sales
Finkmossvägen 150
Tumba.

 

SOLD OUT     UTSÅLT

 

Hemsida Museum 
Hemsida Krantz&Krantz 

Läs Leif-Ivans egna ord gällande kvällens schema


Detta ingår i kuvertet
START 17:00

 1. Välkomstdrink en stark jävul för att komma i gång. Obs. Långt ifrån alkoholfri.
 2. Entré och guidning av Museet. Guidar gör Leif-Ivan, Tony och Stefan.
 3. En oförglömlig Rock and Roll show och kväll med Krantz och Krantz. De bästa Rockartisterna i Sverige !!!
 4. Middagsmeny: Helstekt fläskfilé med skysås, beasås och potatisgratäng. Sallad samt smör och bröd ingår jämte en alkoholfri dryck till maten.
 5. Övrig alkohol finns att tillgå i baren eftersom vi är ett slutet sällskap.
 6. Obs. Vi har begränsat till 150 gäster så boka direkt innan biljetterna tar slut till årets höjdarfest.

– Det blir alltid en trevlig fest med Karlssons och Krantzarna. Vi vet

 


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

8 reaktioner på ”Lördag 27 april SOLD OUT UTSÅLT Valborgsfest med Leif-Ivan Karlssons och Krantz&Krantz på World of Classics Museum and sales i Tumba.

 1. Jag har anmält mig. Jag älskar Krantz och allt han gör. Nu ska jag bara våga prata med han.

 2. Vi har anmält oss och ser fram mot en Rocksvängig helkväll tillsammans med Krantzarna och familjen Karlsson och övriga förfriskande showande gäster. Go cat Go

 3. Nu sent omsider hakar Florida-Gunnar på oxå. Glömde att tiden gick ut och tackar L-I och Krantz för möjligheten att inte missa årets party. Låt oss prata boende i Florida när vi skakar loss hos Ivan……
  GT

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *