STORT PARTY med skivsläpp när Krantz & Krantz kommer till Härnösand.

Krantz&Krantz spelar runt hela Sverige, har gästat Finland och i Florida återkommande. Nu kommer vi hem till Härnösand! Boka Hernö Hanterverksöl IDAG för att få din plats

Fullbokat Stockholm på tre dagar
Singeln från Krantz&Krantz nya platta fick 100.000 spelningar på några dagar.  Plattan denna gång innehåller enbart eget material. Skivsläppet i Stockholm blev fullbokat på tre dagar. Arrangören sade frustrerat:
-Jag tror vi kunde tagit in 1.000 att döma av intresset om vi bara haft plats.Skivsläpp hemma med publikrekord. 
Naturligtvis kör vi skivsläpp i Härnösand också, vår hemstad. Förra plattans släpp svämmade över Highway Hotel. Folk stod utanför på parkeringen, tittade in genom fönstren och diggade. Publikrekord.
Krantz&Krantz innehar publikrekordet på Växthuset i Rö med Claes Yngström om god tvåa. Den 11 maj bjuder vi upp till big show hos Hernö Hantverksöl (gamla tobaksmonopolet)En skinnslips till
Med oss har vi den rutinerade keyboardisten Thomas Järnankar. Tony Naima som mixat plattan smög in keyboard och vi gillade det skarpt så nu kör vi det live.
-Järnankar och Krantz har lirat parallellt i stan på var sina håll genom åren. Repetitionen med Thomas blev som väntat jättekul. Det blir fantastiskt att få spela med honom på scenen, säger Lars-Åke Krantz och tillägger:
-Vi får hitta en skinnslips till.

Rewind Our Summer
Så heter titelspåret på skivan och är skrivet av lillebror Gottfrid Krantz som frontar bandet.  Jag förstår honom. Han är uppväxt på scenen och han vill gärna spela om sommaren igen och igen.
Full gas. 2019 bli det full gas runt folkparker och festanläggningar igen. E-street i Sundsvall blir nytt. Packad folkpark i Rättvik motsatsen där vi spelat i tio år tillsammans med Eva Eastwood mitt i Sveriges största motorvecka, Classic Car Week med 60.000 besökare bara under cruisingkvällen.Ny turné i Florida 2020
-SKA NI SPELA!?

Det är den ständiga frågan från amerikaner och svenskar när de ser oss i vardagen på Floridas västkust.Krantz&Krantz medlemmar Fabian Rapp och Matti Arvinder har fått barn och stadgat sig under åren men med sponsoravtal från amerikanerna blir det USA en gång till då.BIG rock and roll PARTY på Hernö Hantverksöl lördagen 11 maj.
Det blir en jättefest med rock and roll, dans, mat, dryck och SKIVSLÄPP!

Biljetterna säljs på Flügger färg i Härnösand.  070-719 2926
310 spänn för mat och show.  Enbart showen 150.
Missa int’ Krantz & Krantz i Härnösand. Enda chansen i sommar.

 


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *