Tummen upp för trettisarna

Ettåringarna är usla. De går inte att lita på. Inte heller åttioettåringarna. De grupperna har gaddat ihop sig i en bojkott av Worldkustom men tummen upp för trettisarna!  Ni är dynamitgruppen! Det säger analysen som även dolde en gigantisk överraskning.

Normalfördelning

Ni som läser Worldkustom är i huvudsak 18 till 50 år. De flesta är 25-35.  Det ger mig en tankeställare. Chefredaktören är dubbelt så gammal som huvudgruppen läsare
-Smickrande .

.

Ska jag börja skriva ord som chilla och dissa nu? Nä, jag tangentar som förut och tackar för förtroendet.  Det är ni som är framtiden.  Det är ni som är dynamitgruppen med kraften, energin, och drömmarna.

readingFemtisarna är inte dåliga att läsa heller men av gubbar i min egen ålder (56 och över) är det bara fem procent.  Det överraskade mej att mina polare är vändare av returpapper på köksbordet enbart.

Den gigantiska överraskningen stod brudarna för!

Normalf_kvinna_manJätteskrällen stod Annorna, Petrorna och Lenorna för.
– Kolla!  Nära hälften är kvinnor !!!
Vet ni vad det betyder!
-Ni kan ragga på Worldkustom !
Det är galet fifty-fifty.

I fortsättning får man tänka: Mina DAMER och herrar.  Kan det bero på att tjejerna är kvickare att anamma nya saker.

Ladies
Ni är vaknare, öppnare, rappare med 360 graders orientering  eftersom ni var samlare en gång för länge, länge sedan medan männen var jägare med blicken trång, rakt fram fokuserad på en enda sak.  Dagens rätt.
hunter

Från urtid till framtid
Jag tror att vill man ta ansvar för hobbyn måste man publicera digitalt.  Papper är trevligt men  att vänta en månad, köpa och läsa på ett par timmar och sedan lagra i travar känns som dammigt när dataspeeden, det dagliga flödet, mängden, medievariationen, sökfunktionen samt att ha allt lagrat ett-klick-away,  är här.

Ändå
De två kommer att finnas sida vid sida länge än och jag kommer att läsa båda med nöje.


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *