Vännäs ägde i Superfinalen. Ny chans nu på lördag 9 aug.

Bilen som nominerades i Krantz Challenge  Vännes 2013 till Superfinalen 2014 gick hela vägen !!! Den ägde den nyss avslutade Superfinalen i Rättvik och gick ända till final. Nu på lördag är det dags igen. Krantz Challenge i Vännäs den 9 augusti nominerar en ny bil Åk dit.

vannas01

Rättvik lördagen 26 juli 2014. Göran Jonsson från Krantz Challengetävlingen i Vännäs i hetluften. Oldsmobilen gick om tåget. Obesegrad i fem matcher i Vännäs
och nu två i Rättvik. Den gubben vet inte vad det är att förlora. Ett battle återstår. Det om
10.000, plats på tre utställningar våren 2015 och historisk vinnare av titeln Norrlands
Populäraste bil.

Bilen som utsågs i Vännäs gick ända till Superfinalens final. Väl där fick den en fin andraplats i tävlingen Norrlands Populäraste bil 2014.

Nu på lördag 9 augusti är det Krantz Challenge i Vännäs igen.
Ta chansen att vinna 3000 kronor till Rättviksresa 2015 samt boende i två nätter för två personer och deltagande i Superfinalen.

I slutet av filmen kan du se Göran i action i Superfinalen.

VÄNNÄS 9 AUGUSTI först ut . . .
Max. 32 bilar. Anmälan kl.10:30 Tävlingsstart kl.13:00 Ingen startavgift. Vinnaren får 3000kr.
Vännäs är först ut!!!  Med sitt vassa datum sent på säsongen nominerar Vännäs som första ort en bil till Superfinalen 2015. Räkna med en tuff match om platserna i Västerbotten när den svenska sommaren är som varmast och juliregnen dragit förbi. En kanonträff med allt från bilmuseum till rockabilly och med framför allt en spännande stund i gräset där hundratals mullrande bilar omgärdar området. Vännäs kör liksom Trelleborg tävlingen på Franchisebasis d.v.s. med allt krut i form av musik, banderoller, priser, show och underhållning och med en fräsch röst i miken.

KzChall10

Trelleborg kör också en variant av Franchise där allt roddande görs förträffligt av den lokala klubben.
-Detta är framtiden säger Krantz och slår fast: Ingen är oumbärlig. Hobbyn ska förnyas och pulsera. In med nytt blod och ut med gamla stötar. När ett sammanhang, vilket som helst, börjar hänga på en enda person, går det snabbt utför
-Blås på i klubbarna!

Nästa år kan det bli  hos er

Klubbar:
Ni som vill. Kontakta Krantzen för planering.  Tänk lokala tävlingar där alla kan tävla med finbilen och nomineras vidare. Tänk din ort  som nominerar till Superfinalen. 

-Har du aldrig hört något liknande har du hört rätt!!!

KzChall

Nu drar Krantz Challengesäsongen igång med full kraft. Det gäller vinna priser och pokaler, att vinna bilshampo och wax , träffa folk, tävla, känna spänningen och framför allt att ha kul.

KzChall03

Kzchall2Du och 25.000 till
25.000 kommer att se tävlingen i sommar.  Du som inte tänkt tävla. Kom med och titta på världens nyaste bilshow – som dessutom är svensk! Vi är bra i det här landet. Riktigt bra. Världsbäst.

Två timmar högklassig underhållning med bilar för miljoner.  Ett partaj för hela familjen i högt tempo till musik där publiken  deltar och dessutom bestämmer utfallet. Och caramba det är gratis att tävla !!!!

KZChall01


-Har du aldrig hört något liknande har du hört rätt!!!

Stort tack till huvudsponsorerna 2014 . Utan dem. Ingen tävling, ingen fest, ingenting. Dessa är helt fantastiska i sitt stöd för det som idag är kultur. 
Sponsors


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *