Ulf och Mari Kusendal till Västerås Summer Meet.

Ulf och Mari Kusendal tillhör toppskiktet bland bilbyggare.  Varhelst de ställer ut sina byggen premieras de med vinnarpokaler men det är en annan sak också. De borde få pokal i bemötande. Bättre ambassadörer för hobbyn finns inte.  Nu kommer de till Västerås för DIN skull.

norrtalje2016_35Ulf och Mari tände inte på att ställa ut sin bil i Västerås för att ragga kunder till sin shop Sundsvalls Custom & Styling.   De har jobb så det räcker och blir över.  Ulf Kusendal på plåt, lack och mekanik och Mari Kusendal på bilinredningar och design.

Men när de fick höra att ett Car Care Corner skulle sättas upp, som en hjälp för garageskruvare att få svar på sina frågor, blev de intresserade.  
car-care-corner

Kunde Ulf och Mari Kusendal hjälpa hobbybyggare på traven var de villiga att ta en av sina vinnarbilar till Västerås Summer Meet 6-7-8 juli och stå gratis i Car Care Corner i tre dagar för att möta entusiaster och deras frågor! norrtalje2016_14
Mari och Ulf Kusendal till vänster i samtal med hotrodbygare Zacke från Hedemora. Plats: Norrtälje.  

Lars-Åke Krantz, Worldkustom kommer att stå i kön till Ulf och Mari.
Worldkustom bygger en 1959 Cadillac custom live i Västerås där Bernt Karlsson flygs in från Californien för att choppa taket.
-Jag behöver hjälp med att utforma motorrummet och skulle bli fantastiskt glad om Sundsvalls Custom & Styling med Kusendals ville ta en titt på det, säger Lars-Åke Krantz.

A-MEK med Roger Andreassen utanför Uppsala kommer att tillverka specialkrom till bilen och han har även utfört en annorlunda blästring som kan ses i Västerås där karossen står omålad efter A-MEK:s blästring utan att den rostar.

kusendal

Familjen Kusendal 2010 efter att ha vunnit igen med sin Cadillac Exdream som de förövrigt flög över till USA och SEMESTRADE med, ställde ut på SEMA och fick pris igen.  6-7-8 juli 2017  är de i Västerås för dej.

exdream

Hedrande med input från paret Kusendal.
cadTanken med Worldkustoms Cadillac Custom  är att den skall ha utformats av många av de vänner jag fått genom åren i hobbyn, fortsätter Lars-Åke.

– Det skulle vara hedrande om Ulf och Mari Kusendal ville ge sin input på motorrummet.

Besök Sundsvalls Custom & Styling här


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

2 reaktioner på ”Ulf och Mari Kusendal till Västerås Summer Meet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *