(Svenska) Stefan Björk. Gift med Cadillacen

(Svenska) Efter sex år i garaget har han gift sig med bilen. Renoveringen tog alla dagar i garaget inklusive lördagar, söndagar, julafton och midsommar under 2 år. 
 

(Svenska) Backseat roadtrip med Krantz&Krantz

(Svenska) Pojkarna kom hem från gymet på Santa Barbara. De släppte träningsbagarna vid poolkanten så magnesiumpulvret yrde. - Pappa, nu blir det roadtrip och du skall med, sade de. 

(Svenska) Cadillac Muzeum i Ungern

(Svenska)
Då var det dags igen för en liten rapport här ifrån Ungern. Den här gången är det från ett besök i Cadillac Muzeum i Keszthely. by Mikael Gideryd, boende på plats.
Solvalla biltorg

(Svenska) Mossan trollar.

(Svenska) Lilla Lincoln hade nosat upp en norrländsk grusväg. Inte ett gupp och kantad av mossa lirade den duett med den ljudlöst gungande Markfemman. Allt var stilla fröjd.

(Svenska) Dags att tänka på vintern. Hur ska du ha det?

(Svenska) Sörja eller fira 2019? Blir det minusgrader och sörja som alla tidigare år eller blir det +25 och fira? Blir det bara snack som tidigare vintrar eller blir det verklighet 2018?  Gunnar gjorde det för 30 år sedan. 

(Svenska) KRÖNIKA: Leif-Ivan klockan tio.

(Svenska) Susanne Karlsson välkomnade mig till World of Classic Museum and sales i Tumba.  Hon kom som vanligt emot mig med sitt intagande leende och en dunlätt kram. 

(Svenska) Månadens Leif-Ivan augusti 2018

(Svenska) Det har utkristalliserat sig flera experter bland bilrenoverarna i vårt land.  Det finns Cadillacexperter och Buickexperter och Chryslerexperter och Stefan Wernestrand är just det senare. 

(Svenska) Project Cadillac 59 del 12 av 500 kanske

(Svenska) NU BLIR DET BIL IGEN !!! 
Usabil.nu

blog stream

(Svenska) Worldkustom augusti

Sorry, this entry is only available in

(Svenska) Krantz&Krantz nya singel CCW

Sorry, this entry is only available in

(Svenska) L O L

Sorry, this entry is only available in