(Svenska) Gerda fick en Cadillac 1959

(Svenska) Tjejen åkte till Oregon där bilen stod, skruvade i ordning den och korsade USA. Hon har den kvar efter 37 år och Worldkustom var välkommen till det hemliga garaget. 
 

(Svenska) Krantz Floridabonneville

(Svenska) Sedan den där filmsnutten på Facebook när jag vann pris för Bonnevillen i Venice Florida har det kommit in mail och pm. -Skriv om din Pontiac Krantz.

(Svenska) Jöran Persåkers övermänskliga "save"!!!

(Svenska) Top Fuel. Den snabbaste klassen där allt är taget till sin yttersta spets och alla siffror är overkliga. Ur V8:an kranar de 8.000 hästkrafter! Worldkustom fick en exklusiv intervju med föraren och legendaren Jöran Persåker samt en uppvisning av nestorn. 
Solvalla biltorg

(Svenska) Bilar jag aldrig "hann göra"

(Svenska) Medan taktomten ligger djup i snön, eller hur Viktor Rydberg diktade, blomstrar hobbyn i Florida. "Vintern" i Florida är alla träffars högsäsong. Man hinner inte med.

(Svenska) My way AND the highway.

(Svenska) Dags för en miniroadtrip. Vi stämplade ut från kylan på Fitness Center och hoppade i klibbiga cabbar mot State Road 80.  

(Svenska) Krantz krönika: Din orm!

(Svenska) Sverige har två ormar ni vet vilka. Florida har femtio. Här finns trädormar, vattenormar, vanliga landormar, anakondor på 4-5 meter liksom pytonormar, skallerormar, vattenmockasiner och andra huggisar.

(Svenska) Månadens bil denna gång från Florida

(Svenska) World of Classic Museum and sales i Tumba förnyas ständigt. Leif-Ivan Karlssons bilsamling är i världsklass. Tack vare sonen Tony kan du njuta av bilarna här. 
Usabil.nu

blog stream

(Svenska) Aprilnumret i ugnen

Sorry, this entry is only available in

(Svenska) Vintermack

Sorry, this entry is only available in

(Svenska) Ford Ranger in progress

Sorry, this entry is only available in

(Svenska) UTSÅLT på tre dagar.

Sorry, this entry is only available in

(Svenska) Spontanköp mitt i vintern.

Sorry, this entry is only available in

(Svenska) L O L

Sorry, this entry is only available in