Kvällscruise i sydvästra Florida

FLORIDA. +28. Sorlet som bara uppstår när många människor trängs sköljer vilsamt. Bilar kommer och går hela kvällen vid Merchants Crossing Fort Myers. Solbrännan får svalka i palmernas skuggor. Tittar på klockan. Halv sex. Det är bra nu. Mycket bra. by Lars Krantz mc01 Buicken har aldrig setts på asfalten förrut. Ny för natten. -Var kommer du ifrån, säger jag till föraren i trettioårsåldern? – Jag bor runt hörnet, svarar han. Jag har en customshop. – Titta in nån dag, säger han och driver i sidled som en stövare. Han är här för att upptäcka. Inte för att upptäckas. Bilarna trycker på. Nya ytor öppnas. Är det rekord? Nä, det brukar vara så här. Hundratals bilar en måndagkväll. Häng med på en kort sväng mc14 Motorrummet på forden gäckade mest. Guld krom och rostfritt. Starlinern i övrigt i svart och krom. Svarta rutor fulländar uttalet. Det är ju lagligt här. Som så mycket annat.

Det är aldrig för sent att ha en lycklig barndom. Satt på instrumentbrädan till en rod och låter som KBT för män fortfarande lekande med bilar vid fyllda 70. -Count me in.

Det är aldrig för sent att ha en lycklig barndom. Satt på instrumentbrädan till en rod och låter som KBT för män fortfarande lekande med bilar vid fyllda 70.
-Count me in.

mc09

Fyrtiotalsford med gott hantverk och bra finish. En gammal bil ..fast ..ny.

En Zimmer var till salu för småpengar av ett dödsbo. Hade bara gått 5000 mil.

En Zimmer var till salu för småpengar av ett dödsbo. Hade bara gått 5000 mil.

mc04 En Zimmer! Vad är det ? En Zimmer är en plastkaross på Thunderbird eller Lincoln Chassie i detta fall Lincoln med 400 Ford V8 och C6 automat. En dam hade ägt den. Såldes under kvällen. Pearl White. mc08 Inte bara Ford. Den här Chevan från fyrtiotalet inte bara såg ny ut. Den var helt nybyggd. Samma recept som woodien ovan.

Fem bilar i en, i nostalgins förföriska skimmer

Fem bilar i en, i nostalgins förföriska skimmer

572 med kompressor och kaross som väger nada. Halare än en puck på Gavlerinken.
-Ja tack, jag tar en sån.

mc13Åsse den lille röde måste vi ha med. Finns alltid en sådan. Denna med Brodixtoppar och kvällens bredaste bakhjul. Kvällen går mot sitt slut. Det är en dag i morgon också och average Joe ska upp sex. The American Dream lives on. -See you next Monday. mc11

logo-crome-transparent


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

2 reaktioner på ”Kvällscruise i sydvästra Florida

  1. Hej Krantz å tack för en bra webbtidning. Tänkte på en sak när jag såg Buicken, undrar om dom lagt ner mer än 47 timmar!!!
    Ha de gott å keep up the god work.
    Mvh Kenneth

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *