Tusenklubben

Välkommen till tusenklubben.
Om du har hittat hit genom nummer 1 och nu hänger kvar för att läsa nummer 2 tillhör du med all sannolikhet tusenklubben. Köp en tårta syster och broder. Fira! Du är i tusenklubben.Du har 1000 tidningar på vinden, i källaren, i garaget eller på toaletten! Du har metervis med motorblaskor rättare sagt 1680 stycken. Du har funderat på vad du skall göra av dem. Du är inte ensam. Vi är 25.000 som går och grunnar på samma sak.

Många tidningar blir det
”Våra” tidningar är Start&Speed, Colorod, Wheels, Power och Bilsport Classic. Alla blaskor har gjort samma resa. Gått från noll till leader2_big30.000 exemplar i månaden och tillbaka till noll eller, för de som lever idag, tillbaka till 20.000. Detta har tagit 35år. Låt oss höfta ett medel på 20.000 sålda tidningar per månad. Vi entusiaster köper alla fyra levande tidningar varje månad. 80.000 går ut på vindarna med automatik. Detta under 35år. Det blir 34 miljoner tills idag

Rymden
En tidning är 7mm tjock. Traven blir 24 mil hög. Rymden börjar efter 10 mil. Jag har mina blad staplade i årgångar och jag tillhör de som funderar. Ett bilmuseum öppnas i Härnösand. Min förhoppning är att jag får donera dit.

Ny börjar arkivet. 
Alla nummer här kommer att finnas inom två musklick. Alltid tillgängliga, alltid rena, aldrig utlånade, aldrig borttappade. Finnas på din läsplatta, TV eller dator, överallt på jorden, när som helst
-Välkommen till worldkustom.com


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *