Ledare: Tveka inte på 2016

Ska man eller ska man inte?  Inför Elmia 2016 tvekade jag om man skulle köra monter i år igen?

1000 Krantz-jackets sold

Folk har ju sett det där med Krantzjackan och Worldkustomtidningen nu, tänkte jag men så beslutade jag ha en monter.  Vi hade ju passerat 1000 jackor sedan starten  och det ville vi tacka er för under Bilsport custom och motor show.  Och vilket kalas det blev!! Kennys kommentar skriven i Worldkustom får summera helgen:

1000 Krantz-jackets sold 3” Det va en strålande rolig påskafton i din monter med mycket folk å stor trängsel bland alla jackorna och vårsolen sken från en klarblå himmel. Jag träffade på glada norrmän,finnar,danskar och även på Åland värmer Kranzjackan goa gubbar, så keep going Lars-Åke.”

Jag lärde mig en sak av er entusiaster.
– GASA.
Laddad och lyft av alla er läsare och nöjda kunder i påskhelgen blir läxan jag lärt mig som följer:

1000 Krantz-jackets sold 4

Tveka inte på ditt 2016!  Kör på medan vi kan känna och längta och sörja och älska. Sommaren kommer att bli  fantastisk!!

1000 Krantz-jackets sold 2

Visst, vi kommer att känna besvikelse, ilska och frustration mitt i solsken, värme och glädjefnatt men det är så det funkar – livet.

1000 Krantz-jackets sold 5

Du som är 0 – 30: Dig behöver man inte säga ”gasa” till men var rädd om dig och unna dig sekunder av reflektion och tacksamhet. Lägg undan mobilen och tillåt dig fem tråkiga minuter. Sitt på en uteservering. Titta på ingenting och bara var du. Stanna. Andas. Du är unik.

Du som är 30-50: Sväng av från vägen du kört i tio år. Utforska byn du aldrig besökt. Läs blekta blad på den främmande affischtavlan och gästa den lokala föreningens oproffsiga sommartillställning.  Rocktåg och kändisgalor är bara den strömlinjeformade toppen på kulturberget. Utforska roten med urkraften där allt börjar och applådera flickan som spelade litet fel. Bromsa in. Se andra. Väx.

Du om är 50 – 100.  Tveka inte som jag gjorde. Dra fullt i sommaren 2016.  Du har sett många vid det här laget.  Låt inte 2016 bli en repris. Behåll din nyfikenhet. Köp den där leksaken. Välj andra  resmål och event och framför allt var lika positiv som Kenny.
– Det ska jag vara.

Lars-Åke Krantz


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

En reaktion på ”Ledare: Tveka inte på 2016

 1. Ha ha,du är go polarn.
  Det är inte svårt att vara positiv när man träffar på så många goa gubbar å tanter,töser å pöjkar unga å gamla som har känslan inom sig att nu kör vi .
  Vi har lämnat den långa mörka vintern med all snöskottnin,slit å släp,långa mekarkvällar ,tråkiga tvprogram, men så händer det nåt dagarna blir ljusare ,det knakar å rasslar i jorden nåt vill börja leva igen och blomma ut i alla vackra färger, och Buickens ”Skylark” drillar i höga skyn att nu är det vår käre bror så dra på dig rena slitna jeansen å en vit T-shirt som döljer bonnabrännan å tanka upp mor å barn å dra ut i sommarsverige och Njut av livet som det du alltid vill att det ska vara.
  Lätt å säga säger du,ja har inga pengar till varken drömåket eller semester,men det är inte det saken handlar om,utan gläds av att du är du och att det finns så mycket roligt även om lädret är lite tunnare,med pengar kan man göra mycket med,men det är ju värdet av att göra nåt tillsammans för även det lilla kan bli mer värdefullt och roligare än vad ett fett konto kan göra.
  Glöm inte bort att ”honk honk när vi möts på vägarna.
  Rock on

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *