Blåvitt i amerikanska färger

Coop Forum i Härnösand firade jubileum och inbjöd Hernö Cruisers med sina bilar.

coop2

Coop Forum i Härnösand har aktivt klivit fram och stöttat Krantz Challenge och Hernö Cruisers event de senaste två åren.

coop1
-Jag tycker det är bra när en så stor aktör som COOP  ser till stadens  idrott och kultur. Naturligtvis vill vi också uppmärksamma de ideella föreningar, typ Hernö Cruisers som arbetar för Härnösands bästa i egenskap av turiststad och resmål, säger säljchef Peter Bergman på COOP här vid utställningen om raggare i stan förr och nu som ordförande i Hernö Cruisers, Kicki Wiklund, effektuerat.

coop5
– Krantz Challenge med Härnö Cruisers jättecruising i samarbete med kommunen och Handelsplats Härnösand var kanske den bästa dagen under hela solsommaren 2014, fortsätter Peter som tagit med sig bilen denna brittsommarlördag.

coop6

Idag firar COOP jubileum och vad vore mer passande än att cruisingbilarna  förgyller parkeringen hos Härnösands största matsäljare som tack.

coop4

Bilmannen Uffe Lindholm lät den grymma Moparbilen
flexa sina muskler framför Coop i lördags.

coop7

Bara så där!! Under en huv på blanka förmiddagen. Waow! Reportage kommer i Bilsport Classic eller Worldkustom.com när vi hämtat oss.

coop8

Sanna Persson och Alfred Krantz i Worldkustombilen

-Det här är såå amerikanskt, sade Lars-Åke Krantz som syntes ströva bland bilarna. Precis som i USA där classic cars inbjuds att närvara utanför butikskedjor och restauranger  för att lyfta dagen.

coop11 coop10

coop3


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *