Brinken tar över Västeråsträffen under nytt namn.

(MÅNDAG 31/10-16) Det började med ett rykte och en kort artikel på lördagsskvällen 29/10  i Lidköpingsnytt.nu  av Björn Smitterberg.  Power Big Meet flyttas till Hovby flygplats utanför Lidköping 2017. 

ornament

Nu är det klart. Västeråsträffen blir kvar.
Får nytt namn.

Sylva Kadri från VLT ringde Worldkustom.  Sylava Kadri är artikelförfattaren till den purfärska intervjun med Klas Brink nedan. Worldkustom tackar och vidarebefordrar det senaste. En intervju med mannen som tar Västeråsträffen vidare 2017 = Klas Brink
Brinkens Garage Vikarbyn_23
En naturlig följd.  Klas Brink har redan år av erfarenhet från roddande med träffen, bor på platsen och har alla kommunkontakter.
Så här säger han själv till VLT (Vestmanlands Läns Tidning)


Krantz förutspådde.
Så skrev Worldkustom  i augusti. 

ledare

ornament

Historik: Så började det i helgen
Detta är tidigare info som kommit in under söndagsmorgonen 30/10  till Worldkustom.  

hovbyUppgifterna börjar nu strömma in till Worldkustom att ryktet stämmer.

Kjell Gustavsson ropade själv ut det flera gånger i högtalarna på höstmarknaden i Vara enligt flera besökare. Vi får signaler typ:

 – Ja det stämmer kjelle power ropade detta i högtalarna flera gånger under gårdagens power höstmarknad i vara.

–  Kjelle sa det i högtalaren och flera har hört det.

– Jag var på Vara veteranmarknad 29 okt och där gick man ut i högtalarsystem om att Power Big meet flyttar till Lidköping i sommar!?

we-are-moving


Enligt ett inlägg i Lidköpingsnytt.nu flyttar Power Big Meet.

En Björn Smitterberg skrev lördagen 29/10 klockan 19:29 att  Power Big Meet skall flyttas.

Datum för eventet skulle vara 6, 7, 8 juli.  Informationen är väldigt kortfattad. Så ser det ut i Lidköpingsnytt. Klicka på bilden så blir den större.

PowerLidköping

 

Kjell Gustavsson har sagt det själv i högtalarna
Å andra sidan hörs röster om att Kjelle Power själv ska ha sagt det på marknaden i Vara i helgen !?
Bland annat denna röst

 – Ja det stämmer kjelle power ropade detta i högtalarna flera gånger under gårdagens power höstmarknad i vara.


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

16 reaktioner på ”Brinken tar över Västeråsträffen under nytt namn.

 1. Det blir roligt med lite nytt.
  Hoppas att det blir lagt så att man kan åka på båda inte kul att behöva välja

 2. Vore där kuk på Klas Brink gjorde han ngt eget av detta. Men hans vana trogen, snor han allt han kan. För inte ens Kjelle är penga kåt som Brinken.

  1. Någon som är penga kåt så är det Kjelle Power. Alla andra träffar i landet som INTE är Kjelles har GRATIS inträde för förare med bil INTE KJELLE. Samt att ALLT som ska betalas på Kjelles träffar är KONTANT inga kort ingen Swish.
   Men så har man ju jätte kåk i LA med flerbilsgarage och ett gäng bilar i mint kondition.
   Han stoppar nog både en å två miljoner kontant i fickan på varje träff så den mannen har ju lyckats med konststycket att plocka åt sig skattefria pengar som staten aldrig kan kontrollera.

 3. Kommer Lidköping o ha nån cruising att tala om? Västerås är ”lite” större finns inte risk att det blir totalt igenproppat ännu värre än Västerås i Lidköping? Nån ”efterttäff” som på hälla? Allt runt i kring som olika custom Rod träffar etc? Det har byggts upp i flera år i Västerås. Finns planer på sånt i Lidköping?

  Jag med flera åker på power meet inte bara för träffen/marknaden utan för allt runt arrangemang för en helhets upplevelse. Känns som jag kommer att bli besviken vart jag än åker
  Kommer verkligen 30% mer folk om två träffar anordnas?

  Jag undrar om inte hela grejen i somras var arrangerad i försäljningslyftet och nån inte räknat med att det fanns sånt intresse att ta över snabbt. Risken nu är att varumärket blir mindre värt och vi träffbesökare blir av med en träff och allt runtomkring.

 4. Tror Kjelle räknat fel när han tror att det kommer 30 % fler. Visseligen kommer det nog fler söder ifrån till träffen om den hamnar i Lidköping , men stora delar av besökarna kommer från norr om Västerås och för att inte tala om Stockholm och även Finland av dessa blir det nog inte många som åker till Lidköping . Så istället för 30% mer tror jag att det blir 30 % mindre istället.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *