Krantz Challenge 1.7 miljoner åskådare.

Enligt MittMedia själva toppar TV-sändningen från Krantz Challenge listan med 1.680 369 tittare som gjort ett aktivt val och klickat på direktsändning från Härnösand och efterföljande film.  

”Mer än hockeyhelger och galasändningar”kzchall_allehanda_4Mötet med Mitt MittMedias summering blev en chock. Sändningen från Krantz Challenge i Härnösand 15 juli 2017 slog ut allt. Med 1,7 miljoner tittare toppar sändningen listan.
– Det är mer än våra populära hockeysändningar, serien Blåljus och de galor vi har bevakat säger Annika Lundqvist på MittMedia som ser en fortsättning 2018.

kzchall_allehanda_1Överträffade alla förväntningar
-Jag är skakad, säger Lars-Åke Krantz. Nästan två miljoner visningar på filmen som dessutom är fruktansvärda SEXTIO minuter lång.  En hel timme!!
Resultatet är så enormt att det överträffar allt jag någonsin kunnat ana när jag skissade tävlingen på en servett sommaren 2008 liggande på en badplats i Gussjö.

”När man fyller varje gräsyta på en travbana är det bra”. 

kzchall_02

Rekord efter rekord på de olika orterna under 2017:
Utöver resultatet hos Mittmedia har tävlingen haft rekordpublik 2017. I flera städer har rekord noterats och Superfinalen på Rättviks travbana samlade så mycket folk att det var över en kilometer kö in klockan 13 när Krantz Challenge startade.
kzchall_04
-Arrangörerna öppnade parkeringsytor på platser de aldrig hade tänkt, travet flödade över och ja, … många vände.
-Vi trodde aldrig det skulle vara sån kö, sade några efteråt som inte fick se Krantz Challenge avgöras.
– När man fyller varje gräsyta på en travbana är det bra, säger Krantz.

kzchall_10-years4

Golden Krantz Challenge 2018.
MittMedia vill utveckla samarbetet med Krantz Challenge inför 2018 då tävlingen dessutom firar tioårsjubileum.

De största kör Krantz Challenge.
Västerås enorma träffhelg liksom Classic Car Weeks outstanding träffvecka vill köra Krantz Challenge nästa år plus många andra orter. Inte alla kommer att få tävlingen.

– Det blir en 10 year Golden Anniversary version av Krantz Challenge nästa år för de som får besök, säger en överväldigad och glad Lars-Åke Krantz.

Klicka på bilden för att se reportaget. (Kan hända att du måste vara pluskund hos MittMedia. Kostar en krona att prova på)
kzchall_allehanda_8


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

En reaktion på ”Krantz Challenge 1.7 miljoner åskådare.

  1. Men jösses, då har man blivit ordentligt tittade på när nästan 2000000 personer har kollat på en. ??????

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *