Krantz Challenge till Västerås Summer Meet 2017

Klas Brink jobbar snabbt och har knutit Lars-Åke Krantz till Västeråsträffen 2017. Krantz blir huvudspeaker plus att han tar med sig den nya bilshowen som lockat hundratusentals åskådare sedan starten. 

bedömning

Bild av: www.fuzzydice.se

Traditionell bilbedömning kvar så klart.
Den traditionella bilbedömningen enligt ovan blir så klart kvar som vanligt. Här skall Sveriges finaste byggen och renoveringar i olika klasser koras precis som tidigare men showuppvisningen och publiksuccén Krantz Challenge är en av nyheterna som besökarna bjuds på 2017.

KzChall 2016-Jag har sett publiksuccén på Classic Car Week i flera år och tänkt att den vill jag ha någon gång och nu passar det när Västerås Summer Meet drar igång, säger träffgeneralen Klas Brink.
– Krantz är en stor figur i hobbyn och en erkänd speaker så det blir bra till en träff av den här digniteten, avslutar Brink.

– Jag blev jätteglad, säger Lars-Åke Krantz.
– Jag åker dit en dörr öppnas och är jättetacksam för förtroendet.
Krantz och Brink vill också rikta ett tack till Nostalgidagarna i Härnösand. Den veckan har växt fram kring Krantz Challenge och legat på samma datum som Västerås. Krock alltså men Härnösandarna var spänstiga och flyttade sitt datum en vecka framåt sommaren 2017.

Vem i all världen är Krantz?

Med 70.000 läsare, många nya, unga mobil-surf-läsare, är det på sin plats med en presentation av gubben.

Kz_chall
Reporter
Lars-Åke Krantz har skrivit i motortidningar i 20 år. Det började i Wheels Magazine och fortsatte i Bilsport Classic. Även publicerad i Nostalgia, Trailer, Trucking och Classic Börsen. Jämte reportagen har han kört en kåserisida. Några böcker har det blivit. Idag äger han den här tidningen.

kz2   28_kzsmall  kz

kzSpeaker
På somrarna speaker alla helger från Trelleborg till Gällivare.

Huvudspeaker under Wheels Magazines 25-årsjubileum på Barkarby 2002.

Huvudspeaker på Power Big Meet 2005 i Västerås, samma år som Klas Brink kom med FEM renoverade Cadillacs på samma gång. Krantzen är numera speaker på Classic Car Week sedan åtta år tillbaka

KzKz15Rock and roll.
HKz_bwar rockbandet Krantz&Krantz med sönerna. Spelat med bland andra Peter Jezewski, och Robert Wells i USA.
Under 2017 lirar Krantz&Krantz bland annat i ett showpaket med TTGrace. Krantz&Krantz och TTGrace kommer att spela på Rockabillyladan Skultunalagår’n  Midsommaraftonen 2017.

Klädmärke
Upphovsman till Krantzjackan som firade 1.000 sålda ex. på Elmia i Jönköping 2016.

Privat
Bor i Florida på vintrarna sedan 2010. Åker fullsize, företrädesvis Cadillac, Lincoln, Bonneville och Buick och kallas för pastorn när han inte hör då han är troende  mitt upp i hela smeten. Eller som kompisen Leif-Ivan Karlsson säger.
–  Men usch Krantz. Jag litar inte på jävla nykterister.   :O)

Kz_buss
Lars-Åke Krantz till Västerås Summer Meet 2017.


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

10 reaktioner på ”Krantz Challenge till Västerås Summer Meet 2017

 1. Toppen Lars-Åke!
  Då behöver vi inte åka norrut på natten mot lördag, utan kan stanna en dag längre i Västerås.
  //Pelle

 2. Tråkiga nyheter ?
  Hade planerat Nostalgidagarna efter PowerMeet Lidköping
  Men hoppar till fördel ngt annat ?

 3. Fan vilken tråkig attityd Krantz!!!
  Har alltid gillat va du gör o står för…
  Men har i sanningen fått en tankeställare, ni får heta brink krantz eller Kjelle….
  För utan oss är ni ändå inte värda kungens skit nån av er, men att bli kallad flicka av dej är lika lågt som brink att inte betala Letterna för utfört arbete/renoveringar av sina bilar, trodde jag inte om dej krantz.
  Och va de gäller nostalgidagarna,visst är Härnösandsborna spänstiga, men det är samarbetet med Coop forums ”tillbaka till framtidens” dagar som styr datum detta året å inte du/ni så varför framställa er???
  Så för mej är valet enkelt, judas får gå sin väg. Själv kör jag åt mitt håll..
  PowerMeet Lidköping med Kjelle

  1. Ahaa. Ber om ursäkt. :o) Gubbar i min ålder som har mer hår i näsan än på huvudet brukar ibland säga. ”Hej flickor” till varandra när vi möts på gatan.

   Det är liksom något goda vänner säger på gamla dar i all välmening.

   Kul liksom. Älg-jägarna samlas i en ring i skogen med stövlar upp till armhålorna och snusläpp. Då tar jaktledaren till orda och säger, ”hej flickor”.

   Är du med?

   Coop är värderad huvudsponsor i Nostalgidagarna och jag känner Peter personligen liksom Kicki i klubben och Henrik som förestår näringsidkarna.

   Flytten av datumet kom på min förfrågan och vi hade en fin dialog.

   När det stod klart att Härnösand kunde spänstigt och tillmötesgående flytta datum meddelade jag Brink det, samt att jag då kunde ta jobbet i Västerås.

   Då framförde Brink mycket artigt sitt tack till Härnösand för stadens välvillighet. Snyggt. Hur många hade tänkt på det?

   Hör gärna av dig igen Fullsize om du funderar över något och ha en bra cruisingsommar.

  2. Usch och fy!
   Vill helst inte ens tänka på var din isåfall kraftiga hårväxt i näsan kommer ifrån ?
   Och lustmördare ingår inte i min vänkrets, så nej har inte hört detta för mej mycket barnsliga uttryck tidigare
   Men som sagt, vi är alla olik!!!!
   Vh den PG

 4. Stort TACK till alla ni som har entreprenörens ork att fixa och dona så vi andra som inte har den ådran i oss har nåt att se fram till.
  Nu finns det träffar swapmeet, crusingar, bilmuseum, Rocken Roll fester att förnöja sig i året om.
  Kruxet är att dygnet är indelat i en tidscykel där tid är en ren stress faktor och man borde klona sig för att hinna med allt som ni Guys and Girls fixar ,och det ni gör är inte gjort i en handvändning utan att svettpärlorna rinner ner i nacken.
  Men sen är problemet om man klonar sig själv,hur i Hel…. ska omgivningen stå ut med två , å för att inte prata om min fru som har fullt upp att hålla ordning på en, jag….
  Hon brukar fråga ,har du glömt det ?
  Nä ,svarar jag,jag har bara fullt med att komma ihåg…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *