Krantz&Jezewski i USA.

Nu börjar spelsäsongen på allvar och turnébussen har redan varit ute ett par svängar till olika spelplatser. I januari spelade vi i USA med Peter Jezewski.  Nästa gig, Midsommarafton i Junsele. Hä svänger i branschen. av Krantz

01e

Bass Fabian Rapp, Guitar Alfred Krantz, Drums Matti Arvinder, Peter Jezewski and Krantz, Guitar Christer Bergman, (Gottfrid Krantz not on picture.)

Krantz och Krantz hade en bokad miniturné i USA med hela bandet 2016. Det var tredje året  vi lirade over there men för första gången med hela bandet komplett från Sverige.  Trummis Matti Arvinder och basist Fabian Rapp anslöt med sina respektive några dagar innan.2En av de bästa rock-and-rollscenerna i Cape Coral är Tiki Hotel and Bar Resort. Peter Jezewski och Krantz hade pratat under sommaren 2015 om att lira ihop någon gång och när det stod klart att Peter skulle över till Florida tillsammans med sin eminente gitarrist Christer Bergman ur Be-Bop-a-Luba-showen var saken klar.

Peter och  Christer jackade in sina gitarrer och så blev det en  komprimerad Be-bop-a-luba-show i Florida också med Krantz och Krantz.

04Bengt Nilsson ni vet Nostalgiimporten som har alla coola grejerna på marknaderna bor i samma stad och spred ordet.  Följaktligen var det  smockat i lokalen och långbord med svenskar. KzKz 12

KzKz15 leif ivan

Leif-Ivan Karlsson (t.h) (World of Classic Museum and sales i Tumba) med fru Susanne hade åkt tvärs över Florida för att vara med.

Naturligtvis ville vi ha upp honom på scenen att sjunga Jezewskis paradlåt Jennie’s comi’n .
– Kvällen gick fort och kramarna var många.

FILM

fans-Vi åker till Sverige i morr’n. 
Krantz&Krantz spelade även själva, veckan efter på samma ställe och blev då tillfrågade om att spela varje vecka.
-Vi åker till Sverige i morgon och blir borta ett år svarade Alfred, bandets gitarrist.

Krantz&Krantz fick även inbjudan att lira i grannstaden Fort Myers på ett stort ställe av krögaren själv som blivit inringd.
-Du måste se och  höra detta, hade man sagt i telefonen.KzKz16Spelningarna haglade
Fick också  förfrågan om att spela under palmerna vid marinans tisdagskvällar där tusen pers samlas varje vecka. Kom hem med lappar och visitkort i fickorna.
– USA är vidöppet för Krantz&Krantz show.
– Hur skall man hinna allt?


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

2 reaktioner på ”Krantz&Jezewski i USA.

  1. Go Go cats ,
    And hats off for this great Rocken roll cats
    even the good old Rocking Daddy shake his legs

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *