LOBONÄS MARKNAD 25 år. 8-9 september

Jättemarknaden mitt i skogen fyller 25. Det firas med fyra hektar besöksparkering, 200 knallar, 200 finbilar, rock and roll med Krantz&Krantz och tusentals besökare under två dagar.  -Det är fantastiskt säger arrangörerna. I Lobonäs bor 20 personer!

krantz
Till rockkvällen på fredagen kommer Krantz&Krantz från Härnösand som spelar runt hela Sverige och lirat i USA med kommande turné där 2018.   Krantz&Krantz har publikrekordet i Lobonäs sedan förra gången.

lobonas3
– Det är fantastiskt säger Arne Friberg, en av arrangörerna.  Mitt i skogen kommer alla dessa människor och bilar.  Vi är 20 personer totalt i Lobonäs.
lobonas5
Tradition och kvalitet har gjort att Lobonäsmarknaden är mer levande än någonsin. Inför 25-årsjubileumet väntar man full storm när det gäller besökare och kolbullegrillen lär gå het.   Traditionen är kö till läckerheten i två dagar.

FYND som förr

På marknaden görs verkligen garagestädningar och du hittar bilgrejer till priser och omfattning som förr i tiden när det gick att göra fynd.
lobonas2
Marknadsknallarna kommer på fredagen . På rockkvällen blir det rekordförsök i  antal besökare med Krantz&Krantz.

lobonas4

På lördagen fortsätter marknaden på den lilla orten  med det stora ryktet.
Var ligger Lobonäs?
lobonas_karta

Fredag kväll rock and roll.

 

 


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

En reaktion på ”LOBONÄS MARKNAD 25 år. 8-9 september

  1. Ni får ha det så trevligt när ni nu är ett stenkast från oss!? Själva kan vi inte närvara för vi är i Usa då! ??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *