TV-kändisen Leif-Ivan Karlsson till Brännaborg Härnösand

TV-kändisen, multimiljonären och antijantelagen Leif-Ivan Karlsson kommer till Härnösand och Brännaborg fredagen 14 juli för att medverka i en jätterockafton med Krantz&Krantz och The FastbacksLeif-Ivan 28-Jag är född i ett sossehem i Norrbotten och det gör jag aldrig om, säger Leif-Ivan och delar Sverige i två läger.  De som älskar honom för sin råa men hjärtliga attityd och de som stänger av TV:n.
Programmet, Världens bästa Karlsson, blev en jättesuccé på TV3.  Tittarna fick följa den fryntlige mannen och hans fru Susanne med familj. En livsberättelse från symaskinsförsäljare(Leif-Ivan) och tågstädare (Susanne) i Överkalix till företagsförädlare i Stockholm med strandvilla i Florida på samma gata som Madonna.

Hatar jantelagen
Hans båt i Sverige kostar 22.000kr att tanka och de dubbla dubbelkompressormatade V8:orna gör slut på bensinen på någon timme.leif_ivan_boat
leif_ivan_boat2-Kvalitetstid, säger Leif-Ivan och kör alldeles för fort under Stockholmsbroarna men bakom allt skymtar en mjuk, barnkär, ödmjuk familjefar som älskar människor och alltid har tid för de han möter på sin väg. Han tycker att Sverige är alldeles för inskränkt där alla skall vara lika och där jantelagen kväver folk och företagande.

leif-ivan-susanne


Folkets man

Leif-Ivan gömmer sig inte bakom företagsentréer, styrelser och telefonväxlar. Han skulle lätt kunna fjärma sig från allt och alla men tvärtom.
-Leif-Ivan vill ta en öl med dig.
Han är intresserad av sin omgivning och de han möter.

Älskar människor
Därför kommer han i sin nya, gigantiska, amerikanska husbuss till Härnösand för att åka raggarbil med Lacke Jonnson, sjunga allsång med sin favoritlåt, Leende guldbruna ögon, på Brännaborg och ta selfisar med dej frampå kvällen.

Men hur kommer det sig att han kommer till just Härnösandkzkz_birgerjarl_april17_11

Lars-Åke Krantz från Gussjö Härnösand (t.h.) bor också i Florida under vintrarna där han spelar med sitt band Krantz&Krantz.  Leif-Ivan kom till en spelning för att lyssna och där började vänskapen. Det är flera år sedan. Före TV och före bilmuseum.  De hälsar på varandra i Florida och Sverige.
-Lars-Åke Krantz är min bästa vän, skojar Leif-Ivan med ett busigt leende som sträcker sig från öra till öra.ms-birger-jarl-stockholm-2016

Gruppresor till Stockholm med publikrekord
kzkz_birgerjarl_april17_28Krantz&Krantz har spelat flera gånger på Leif-Ivans fartyg M/S Birger Jarl i Stockholm och slagit publikrekordet två gånger så de har nu både första och andra plats.

Busslaster har gått till båten som har flera hundra hotellhytter där resenärerna först bjudits på rock-and-roll-afton och dagen efter fått besöka Leif-Ivans 100-miljoners-bilmuseum i världsklass.worldofclassics100-miljonersmuseum
Två våningar fullsmockade med de finaste amerikanarna du kan tänka dig plus en festvåning med jättescen och en inredning som tar andan ur varje entusiast.

Krantz bjöd in Karlsson
Krantz&Krantz lirar på Brännaborg i Härnösand 14 juli.
– Nu är det din tur att komma hit, sade Krantz efter en succékväll och Leif-Ivan tog upp sin kalender.leif-ivan-krantzVill se Calles Lundkvists bygge, Sveriges största bilmuseum. 
-Jamenvisst, sade han! Fixa en bra plats för husbussen så kommer jag.  Då kan jag besöka Calles museum också. Det har jag velat se länge. Det blir kul.
Leif-Ivan går ingenstans utan sin stora kärlek Susanne så hon kommer också till museet och Brännaborg. En mycket lugn och behärskad kvinna till skillnad från … ja, ni vet vem.

Map-HärnösandSveriges största bilmuseum!  Nostalgivecka, bilshowen Krantz Challenge, Rockbandet Krantz&Krantz och Leif-Ivan Karlsson!!!
Var tusan ligger Härnösand??
Närmaste flygplats ligger 20 minuter söderut och heter Midlanda.  Ett hotell mitt i smeten är Hotell Royal. Därifrån är det ett stenkast till Sveriges största bilmuseum och promenadavstånd längs cruisingströget till den anrika festlokalen Brännaborg.  Från järnvägsstationen kan du promenera till allting.
Kolla Härnösands bilmuseum på fredag, parta på fredagkväll, se bilshowen Krantz Challenge på lördag plus jättecruisingen på kvällen.  Campingen inom stadsgränsen heter Sälstens Camping. En mil ifrån ligger Antjärns camping. Välkommen till Nostalgidagarna i Härnösand med massor av event mitt i Sverige mitt i sommar’n. rockabillykvallfbeventfblowSmockfullt Brännaborg med cruisingströget utanför dörren.
brannaborgEventet anordnas av Alex Karlström Härnösand som driver Internetsidan www.cruisingsverige.se.

Alex ville ha Krantz&Krantz på scenen som nu alltså tar med sig Leif-Ivan Karlsson.
BOKA HÄR

Brännaborg hade en spärr på max 150 personer med Alex har jobbat väl tillsammans med brandmyndigheterna och lyckats få upp siffran till 400 men det känns ändå för litet.brannaborg-med-leif-ivanKommer bli överbokat
Begränsade platser alltså och företagarna bokar nu tiotals biljetter i stöten för sin personal så BOKA NU om du skall ha en chans.  Det kommer att bli de som får vända i dörren kvällen den 14 juli. Rockaftonen går alltså av stapeln mitt under Nostalgidagarna i Härnösand med tusentals amerikanska och europeiska gammelbilar i omlopp.Leif-Ivan 10A once in a lifetime chance.
Rockkvällen innehåller två band. Krantz&Krantz samt The Fastback PLUS Leif-Ivan Karlsson som kommer att mingla med gästerna och finnas på scenen med Krantz&Krantz.
-En once in a lifetime chans att sitta ner med TV-idolen Leif-Ivan Karlsson, ta selfisar och få autografer.
Boka nu Boka här


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

6 reaktioner på ”TV-kändisen Leif-Ivan Karlsson till Brännaborg Härnösand

  1. Först vill jag säga att jag tycker Leif Ivan är en skön lirare som gjort slag i saken vad många andra bara drömmer om. Och jag tycker han är varje krona han tjänar. Men att skylla jante fenomenet på sossarna är lite väl magstarkt, Jag tror att Leif Ivan förmodligen en dag behöver den svenska sjukvården och då borde han vara tacksam för den välfärd som kommit i sossarnas fotspår. Sen har jag själv träffat många avundsjuka personer och faktiskt långt ifrån alla har varit sossar så detta fenomen genomsyrar alla samhällsnivåer.

  2. People are also recommending cleaning offerings in Abu Dhabi & anywhere in UAE just for buildings about old and additionally new, that include villas, apartment rentals, offices, pieces of wood and ceremony halls and additionally home smaller gardens and professional ships and additionally boats.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *