Vad väntar du på?

Dollarn skjuter i höjden, bensinpriset stiger,  räntorna är negativa, SFRO ska upplösas,  Chrome Reversefälgarna är borta liksom Krantzkrönikorna  och nu är det  fel på Norrtäljeträffen också. 

Efter flera dagar på Scandinaviens största bilmässa, Elmiamässan i Jönköping blöder öronen av ängsliga  tankar och ångestfyllda frågor.
-Folk oroar sig för allting och E85.

Worldkustom ger dig rätt att njuta

mustang

Så här kan vi inte ha det raggare.  Sommaren är här med allt vi väntat på. Torr asfalt,  ljumma vindar,  långa dagar och nycklarna i tändningslåset.

Jantelagare hör upp!    Vi är födda med en tagg på femte revbenet som petar oss i njuren och gör oss sura i magen även om den nylackade Fairlanen står startklar med plasten nerhasad på Wunderbaumen.
-Njuter gör vi bara om nån tvingar oss, så därför:

Börja nu! 

bonne

enjoyNjut! Det är maj 2015.   Vi är före allting!  Innan!  Pre-.  Allt är kvar!  Din tid är gratis. NU går garagedörren upp till livet.  Det blir aldrig maj 2015 igen.  Det är du och idag !!

Andas. Le. Dollarn och soppan och räntan och Classic Car Weeks flyttade lördag kan du inte göra något åt

Backa ut bilen, veva ner rutorna och kör.  Ring någon på R  i din telefonlista.  Bjud på skjuts, åk till ett fik.  LEV.

 

 

 

 

 

 


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

3 reaktioner på ”Vad väntar du på?

 1. Hej.
  De kom som en överraskning att sfro ska upplösas.
  Har inte tidigare hittat info om detta.
  Var kommer infon ifrån?
  Mvh Chris

 2. Hej Chris.
  Infon kom från Elmias stånd. Jag speglade sånt jag hörde i luften. Jag återgav ängsliga frågor och funderingar jag mötte från entusiaster.
  – Bakgrunden vet jag inget om.

  MVH
  Krantz

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *