Ledare: Nya tider.

Tack 2016  för rekordmånga bilar i hobbyn och nya vägar att köra på 
En ny väg är alltid välkommet. Snabbt, mjukt, bekvämt och lyxigt.   2016 fick gubbarna en ny motorväg. Facebook. Jag ser det varje dag. Femtiotaggare ansluter sig som vänner dagligen.  Kul.

70.000 nytt rekord för Worldkustom
facebook-highwayRaka vägar i informationen ger Worldkustom skjuts. Nytt rekord förra månaden. Obegripliga 70.000.
– Heja hobbyn. Ni är bäst.

 

Kjelle flyttar Power big meet.
kjellepowerTack för din raka stil som retar och roar på samma gång Gustavsson. Krantz framför ett respektfullt tack till dej, din familj, dina vänner och önskar framgång i ert fortsatta arbete med Powerträffarna.

Skäms.
Till författarna av de grova påhopp som Kjelle utsatts för vill jag säga: Skäms.
Nästa gång du skriver. Lär dig av misstaget.  Skriv  i fortsättningen som om du hade personen mitt framför dig i ett samtal. Kjelle är en levande person. Han har en familj. Han är en pappa.

 

Festen fortsätter med Klas.
brink3
Hobbyn ville ha kvar bilarna och folket i Västerås.  Klas Brink svarade på behoven. Den sjätte juli spelar högtalarna igen, marknadsgatan öppnar och kromet blixtrar under Västerås Summer Meet 2017.

 

 

Leif-Ivan slår nya rekord
Leif-Ivan1Leif-Ivan kom sågs och segrade 2016 med TV-program, exklusivt jänkiemuseum och rockbåten Birger Jarl.  Han kommer hem från Floridavistelsen Valborgshelgen 2017 och då skall publikrekordet slås.

Karlssons och Krantz&Krantz  avskedsparty den 8 oktober 2016 renderade i publikrekord med busslaster från norr och söder till museum och rockshow. Nu händer det igen Valborg 2017.
– Lördagen 29 april 2017 gör vi om’et.

Bosse årets hjälte
bosse-harden
Bosse Hårdén jobbar som centrumutvecklare i Borlänge. En dag ilsknade han till på polisen och började forska i vad som hänt gällande utfärdande av körförbud och ombesiktningar vid cruisingar.  Hans metodiska jättearbete har renderat i att polisen anmält sig själva för bristande kunskaper gällande flygande besiktningar där en hel inspektionsgrupps arbete under sommaren 2016 kan komma att raderas. En hjälte.

ornament

Worldkustom önskar alla en God Jul och ett Gott Nytt År  så ses vi 2017.


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *