Ledare: Tack 2017

Läsarrekord efter läsarrekord i Worldkustom. Fler spelningar än vi hinner med i Krantz&Krantz och ett Krantz Challenge som maxar ut fullständigt!  -Tack 2017. 

Ni tror kanske att jag sitter ner och skriver.  Fel, jag ligger. Ligger och blundar. Det är 30 grader i solstolen tio på förmiddagen och oregelbundenheterna på ögonlockens insidor sveper i ryckiga drag. Jag ser er framför mig och meningarna formas i kemiska synapser som stackas i geléklumpens Numapp.

cruisNi är unga. Ni lyfter på huvarna i steget på väg till pappershållaren på macken. Ni har redan vänt tyngdpunkten tillbaka mot bilen när papperet med en snärt hamnar i era händer.

När raggoljestickan dras upp är papperet  i andra handen redan format till ett korvbröd där ni stryker av smörjmedlet, pratar och går mot bagaget för att hämta olja.

Ni läser Worldkustom i baksätet och delar till kompisen som är utomlands.
– Jag får möta er alla och får känna energin genom tidningen i en bonusrepa de luxe.

kzkz3

KzKz_CCW2015_8Några jag ser jag från scKzKz_CCW2015_5enen.  Ni dansar dagsbruna och sminkade.

Vi vinkar igenkännande och ni vinkar tillbaka i vimlet.
Värmen fyller oss med läkande ömsesidighet i fyra fjärdedels takt.
– Livet på full volym.

Kzchall2

 

challI Krantz Challenge ser jag alla åldrar.  Den lilla pojken som vinner en bok.

Tjejen som går till eight outstanding med sin bil, pussar pokalen och vinkar till publiken.  Det äldre paret som kommer fram efteråt och säger att detta är den bästa underhållning de sett.

plane

Ett sportplan flyger över. Skuggan bryter ljuset och jag tittar upp. Om skraltet ramlar i huvvet på mig är jag nöjd ändå. Jag fick 59 fantastiska år.

Florida saktar in. Sommarens lunk avlöser efter att världens vintergäster badat av sig och åkt hem.
I Sverige går pulsen upp. Sommaren kommer. Planet avlägsnar sig i fjärran. Jag fortsätter skriva i skallen.

trio2017 blir fantastiskt.  Dubbelt så många läsare.

Challen både i Västerås och i Rättvik alltså på Sveriges två största event för usabilsfolk och sedan skall vi spela dag och natt, bära högtalare, bli myggbitna och somna till bussens vaggande.

Allt är publikens förtjänst. Läsarnas. Entusiasternas. Allt är er förtjänst.
– Tacksamhet, ren tacksamhet.

 


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

2 reaktioner på ”Ledare: Tack 2017

  1. Tack själv, ni gör en fantastisk insats för motorintresserade och sprider både glädje och framtidstro för bilhobbyn. Rocka på bara.

  2. Tack själv Lars-Åke för de trevliga minnen från de gångna somrarna, som speciellt under vinterhalvåret poppar upp i huvet som du och din familj delvis förgyllt! När vädret är som allra tråkigast med snö, blåst, mörker och kyla, då man som mest längtar till våren, när det är dags att ta ut bilarna, då det rycker lite extra i högerfoten :-) Då är det gôtt att minnas och längta…
    Vi ses på Motorrevyn i Bollnäs snart!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *