Sverige har fått en ny rod på vägarna!

Registreringsbesiktad, kontrollbesiktad och klar jamen NYSS.  En 1930/31 Ford byggd av Arne Friberg i Lobonäs.  Bygget har gått som utspridd  serie i Worldkustom under fyra år. Dessa dagar behöver vi upplyftande läsning så här kommer HELA bygget sammanhängande inklusive det nya, sista avsnittet. God läsning på er.
 

Mustang for men.

Jan Bergdahl är en biker med livslångt skapande av tvåhjulingar i tilltalande färger och former. Brutalt vrid, rått ljud, skönhet och attityd är hans bag. När det kom till bilar föll valet på en vuxen Mustang.  

Gottfrids 1960 Bel Air TD.

Många har gjort det. Finns i varje stad. Krantz gjorde det för 35 år sedan.  Nu har en ny generation Krantz gjort det. 
Verktygsboden - allt för garage och verkstad

Wango Tango

Gömda inne i Floridas djupa träsk finns gårdar som kräver inbjudan. Kamerabevakade, elektriska grindar följda av slingrande grusvägar ledande bort från trygghet, gängse värderingar och lagar. Där inne är det du och husbonden och du står på hans jord. AV LARS-ÅKE KRANTZ (TEXT & FOTO)

Snacka om att göra bort sig.

Jag har svårt med att komma på vem personen är som jag träffar på. Jag känner igen utseendet men att komma på vem det är, är lite svårare. Det kan bli lite pinsamt ibland. Av: Jan Silèn

Cadillac 59 top chop del 21 av 500 kanske

Motorn är tillbaka i ramen. Bara att vrida på nyckeln fast först måste jag hitta  tändningslåset i nån glasslåda i uteförrådet.  Hm, undrar förresten var nycklarna är?

Arkivbilder Street Rulers i Sundsvall

Året är 2008 när vi besöker klubblokalen i Kvissleby.

Gottfrids NYA!

NYTT!!!  Julens gladaste låt.  Väl behövd nu. Lägg i din spellista och FÖLJ Gottfrid på Spotify så får du en notis när nästa singel kommer i vinter. 
Usabil.nu

blog stream

Gottfrid sköt över drömgränsen.

Han hoppades på 40.000 spelningar innan jul men den tredje advent hade låten redan streamats 102.000 gånger enbart på Spotify. Idag 170.000 spelningar.  

Hjuldolly från Verktygsboden.

Worldkustoms redaktör Lars-Åke Krantz  gillar att kolla filmer från Verktygsboden.  Bra grejer till bra priser och inköpen har blivit många genom åren.  Hjuldollyn är nästa "vill-ha-grej" 

2,5 miljoner läsare av Worldkustom.

Worldkustom startade i januari 2014. I slutet av 2020 passerar vi 2,5 miljoner besökare.

Vi hälsar Torsåkers flaggstänger välkomna som annonsörer

Christer Fritz åker Cadillac och Bel Air -58:a och har byggt en flaggstångssvarv i hönshuset.

Gottfrids senaste: Step In to Christmas ute nu.

Universal Music plockade in speciell röstmixare och satsade fullt på Gottesoundet. 

Worldkustom välkomnar JEBS som ny annonsör.

I Karlskoga finns customfirman JEBS med färdiga kit för dej som vill bygga luftfjädring eller montera skivbromsar bland mycket annat.  

L O L

Fortfarande frågar ni efter de Krantzkrönikor som publicerades i lokaltidningarna förr. Finns det ingenstans man kan läsa dessa?   -Well, här kommer dom!