På bilträff i USA med Denise Hägglund Timrå.

Gubben ska fasas ut och nytt blod skall in i hobbyn. Krantz tog rygg på unga Denise Hägglund från Timrå. Där hon stannade stannade jag.  Varsågod.  Carshow med Deniseögon. 
 

Autoelectrade ny gratis annonssida

Bröderna Andersson från Härnösand vill framgent skapa happenings, tävlingar, scrap-challenge och marknader för motorhobbyn i hela Sverige. De öppnar med en gratis motormarknad på nätet. 

Project Cadillac 1959 top shop del 29 av 500 kanske

T-202. Nu har jag sagt till alla att Cadillacen skall vara klar till våren, detta för att göra det obekvämt för moa.  Det är inge' tryck i gubben längre så piska gäller.
Verktygsboden - allt för garage och verkstad

Gruppresan till Florida övertecknades igen!

Krantz gruppresa till Florida blev snabbt fulltecknad och de som inte kom med finns nu på listan över resande 2023. 

Fulbilen, säger frugan.

Anders Högberg i Fjuckby strax norr om Uppsala har ett garage med blanka byggen.  Driver man en firma där man specialutrustar  arbetsfordon till bl.a. polis och brandkår måste ingrepp se snyggt och prydligt ut. Så var det ju det där med fulbilen.

Reptilhjärnan

Reptiler har ju små hjärnor, en krokodil har ju en hjärna som är ungefär lika stor som en valnöt och ibland så funderar jag om man inte är lika utrustad själv. AV: Jan Silèn

Arkivet 2005 Klimpfjäll

Good times.
Usabil.nu

blog stream

L O L

Fortfarande frågar ni efter de Krantzkrönikor som publicerades i lokaltidningarna förr. Finns det ingenstans man kan läsa dessa?   -Well, här kommer dom!