Ford Coupé 1946 old style

SVERIGE. Bilen ser ut som om Sture Torngren, legendarisk redaktör under tidningen Wheels storhetstid, skulle ha byggt den. Så som vi minns 80-talet. Idag byggs de med lägre bakända och fläktremmarna matchar baksätesklädseln. Inget fel i det. Det är bara så kul att se den gamla stilen nybyggd 2011. av Lars-Åke Krantz.
 

Rod och fikaträff i Stumsnäs

SVERIGE. 25 grader, sol, vindlande vägar, sjöar, berg och hotrods. Det blir inte bättre än så här. Under Sveriges största bilevent Classic Car Week, alltid vecka 31, samlas tusentals bilar i Rättvik för en vecka i de amerikanska färgernas namn. av Lars-Åke Krantz  

Åka gamla jänkare på riktigt

SVERIGE. Oftast ser man bilar i tidningarna från reportage, träffar, utställningar eller cruisingar. Om jag går till mig själv är dessa tillfällen ynkligt små sekunder av konstlad körning i jämförelse med all tid jag åker med mina jänkare till affär'n, till badet, till mamma, till brädgår'n, på nöjesutflykt eller för att hämta sättpotatis. Riktig körning med skit på baljorna. Fram för mera sånt. by Lars-Åke Krantz.
Verktygsboden annons

Rock'n'Bowl Strängnas

Halkar i vita boots in genom entrédörrarna på Thomas Arena i Strängnäs och hänvisas till bottenplan. Vidare ner under jord via en lång trappa i flera etapper. Det är en kall men snöfri kväll den 15 mars 2014. Ju längre ner jag kommer desto tydligare hörs tonerna från Maybelline, syns färgerna från ljuskannor, bowlingklot i neon och prickiga klänningar draperade över skrattande damer. Bowlinghallen i Strängnäs är fylld av liv, ljus och rock’n’roll. Text&Foto: Ellen Kay Krantz.

Rambler Revyn

Många tidningsjobb görs ideellt utanför den stora publiken. Dessa lokala hjältar är värda belysning.  Med worldkustom.com blir det möjligt och plötsligt får du och jag samtidigt titta in andras verksamheter.  Välkomna till några sidor ur tidningen Rambler Revyn.

Bollnäs Motorrevy 35år

SVERIGE. Bollnäs Motorrevy fyller 35. När showen är igång vet invånarna i den här delen av landet att cruisingsäsongen har startat.
Usabil.nu

blog stream

Fortsätt maila

Vi har bara fått en handfull svar och ingen har alla rätt så fortsätt maila. Vinnaren kan bli du!  Vi plockar en vinnare inom en vecka. Sista chansen. :o)

Tierp Arena i stå i sommar.

Budet är för lågt och har överklagats av ägarna. Nu stoppas försäljningen och därmed  sommarens verksamheter

Nostalgic Farm

Detta kom till Worldkustomredaktionen. Har inte haft möjlighet att besöka det än.  Ser lovande ut.  Prova en blind date med Nostalgic Farm.  Ett resmål i sommar.

I nästa nummer:

Vi kallar dom Powercruisers. Stora bilar med stora motorer för tomgångskörning. 

Månadens Lars

Har kommit på mig själv med att sitta och titta på Lars.

Hotrodkrasch i Australien

Australien.  Två skadade när hotrod voltade på södra utfarten .  Ett par från Victoria hamnade på sjukhus när deras hotrod voltade på Hobart's södra utfart.

Film direkt från Elmia

Worldkustoms filmare Gottfrid Krantz kommer att filma och lägga ut direkt från Sveriges största bilshow . . .

Sveriges största bilshow öppnar till helgen

Bilsport Performance and Custom Show i Jönköping är ett äventyr som handlar om  80.000 besökare och fyra hallar med utställningsfordon.