World of Classics i Tumba måste ses

Leif-Ivan Karlssons museum heter World of Classics and sales och ligger i Tumba.
– I Tumba !!  Javisst åtkomligt för alla och anläggningen på nästan 3000 kvadrat förnyas ständigt.

03En sådan här samling hittar du knappt i USA och att kunna åka till Tumba och se rader av bilar i världsklass är overkligt. Dessutom finns en festvåning som slår det mesta.
19
Häng med när Leif-Ivan tar dej med på en rundtur.
Det börjar direkt i entrén. Utanför står en rad spikraka bilar och glänser i solen.
-Vad är det där frågar jag?

-Det där, säger Karlsson.

Det är bilar till salu. Vi har fått hem containrar med bilar hela vintern. Jag uppdaterar museet med nya ännu finare exemplar hela tiden.  Även om jag älskar alla mina bilar har jag inte plats så då måste jag sälja för att ge plats för de nya.
– ????
– Men
worldofclass_14
-Kom nu säger han och börjar berätta om alla partyn som hållits i festvåningen med Mickey Muster och Peter Jezewski och … han är i partyläge idag.  Ljudanläggningen går igång och minnena kommer från raska löpningar på pianot, böljande dansgolv och worldofclass_11roliga möten med bilar, folk och musik som gemensam nämnare. worldofclass_1
Här kan man stöta på vem som helst och familjen Karlssons välkomnande inställning får en att må bra på direkten.
worldofclass_13
Leif-Ivan berättar om bilarna han älskar.  2017 kommer massor med nytt, säger han.  Bilar från västkusten, Texas, Florida, auktioner och samlingar lossas varje månad.  En följd är att våren  2017 säljs mängder med bilar ut. Fina bilar.  Håll koll på museets säljsida där sonen Tony hjälper dig med att svara på frågor.
worldofclass_2
Du stöter alltid ihop med  bilentusiaster från hela Sverige. Miranda och Adrian från Stockholm kollade bilar med  Olds-58-ägarna Katarina och Daniel Lindblom från Gällivare.

worldofclass_7

Hit kan du förlägga din klubbresa, företagsevent eller bemärkelsedag.  Festen blir snygg på en gång eller hur?worldofclass_6Vänner,  bilar och rock and roll. Som en cruising fast inomhus.08Bilar står tätt packade i två våningar om vardera 1000 kvadratmeter.worldofclass_10 worldofclass_8Festvåningen ligger längst upp och är på rymliga 800 kvadratmeter.worldofclass_9

worldofclass_3Worldkustom rekommenderar World of Classics Museum and Sales i Tumba.
Nytt och omväxlande  med bilarna vi älskar i superskick,  allt i en fantastisk miljö.

– Ett besök ger energi för flera veckor efteråt.  Bättre än så här blir det inte. 26

Håll koll på museets säljsida. Här hittar du också öppettider och adress mm. 


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

En reaktion på ”World of Classics i Tumba måste ses

  1. Jojo, inte illa! Ett gäng härifrån Bollnäs var ner i lördags med buss, mestadels gamla polare. Tyvärr kunde jag inte åka med p.g.a. anledning men det ska bli av inom kort. Var dit och tittade utanför en söndag när frugan och jag besökte ”ungarna” som bor i Huddinge men det var inte öppet då, det visste vi i och för sig före. Nästa gång så…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *