Totalskrotade det trafikförsäkrade rodbygget på första resan.

Den nylackerade 32:an rullades ut och startades. Inge lade i driven och rullade iväg. Två minuter senare spann den loss, fick ett kast och drog in i ett betongfundament där den slog runt så både framaxel och bakaxel slets loss från ramen. Totalskrot på provresan. 
 

Cadillacträff i Florida med Leif-Ivan Karlsson och Susanne.

Krantz Classic gruppresor kommer alltid med överraskningar. Svenskarna 2019 vaknade upp till en ny dag och fick plötsligt  chansen att träffa Leif-Ivan och Susanne på en spontan Cadillacträff i stan.  

Kommer raggarkulturen dö och våra bilar bli värdelösa. Avsnitt 4 sista avsnittet

I tidigare avsnitt har vi behandlat tre av hobbyns fyra hörnstenar. Nu kommer vi till den fjärde = miljön och dess inverkan på vår framtida överlevnad. - Allvarligt talat. Jag får skallebank av cruisingar.  Jag veeet!  Det låter som om Krantzen är hundra år!!!   En tristnisse vars raggarhormon failar i sista perioden men GLÖM DET.  Jag kommer sitta i rondellen till jag trillar av pinnbulten.
Solvalla biltorg

Rotavdrag för bilrenovering införs från 200401

Nu kan du låta någon annan renovera din entusiastbil och dra av det på skatten.  Rotavdraget utvidgas att inte bara gälla fastigheter utan även "fordon för kulturellt bevarande" som det heter.  Rut och Rot får sällskap av Rodavdraget

Svennes Bilar

I mitten av 80-talet dök det upp en figur här i byn som hyrde in sig på BP-macken och drev en firma som sålde bilar i 5000-kronors klassen. AV: Jan Silèn

Månadens bil från World of Classics Museum and sales

Tony går ut i garaget idag och torrkör. 

IdolGottfrid gick hem i Florida

-Du hade vunnit om du varit med i Amerikanska Idol, sade flera amerikaner.  Lätt att säga. Klart var att musikstilen gick hem där Gottfrid spelade under två kvällar.
Usabil.nu

blog stream

Raggare för Syrror 2020

Tack alla  som sitter kvar i bilarna i sommar.

Krantz Challenge och Covid19

Hur blir det sommaren 2020? Det enkla svaret är att förberedelser och planering pågår som vanligt.  

Kombinerad arbetsyta, sortimentskåp och verktygsvagn

2020 januari. Verktygsbodens kombivagn är ett tänk jag uppskattar. Många möjligheter och kombinationer där.  

Idol-Gottfrid signad av världens största skivbolagskoncern.

Universal Music Group har signat Gottfrid Krantz till sitt stall av artister och har gett ut en låt med honom. I dagarna kommer specialskrivna låtförslag inför kommande releaser. 

Persåkers webbutik dubblar

Jöran Persåker är en legend  inom svensk dragracing.  Hans start med tobaksaffär och speedshop i Stockholm är en milstolpe i svensk racinghistoria.  Idag finns han i en jättelokal i Åkers styckebruk och i februari 2020 dubblade webshopen antalet besökare.  

L O L

Fortfarande frågar ni efter de Krantzkrönikor som publicerades i lokaltidningarna förr. Finns det ingenstans man kan läsa dessa?   -Well, här kommer dom!