1953 Cadillac Le Mans

Nu har vi väl rört ihop det i alla fall. Det ser ju alla att det är en 54:a och Le Mans gjordes väl av Pontiac?  –Mm, rätt om det inte vore för att detta är en konceptbil som tillverkats i fyra exemplar varav endast en är kvar i originalskick. Bilen är värderad till 35 miljoner kronor. AV LARS-ÅKE KRANTZ (TEXT & FOTO)
 

Härnösand bilmuseum har blivit Skandinaviens största

-"Bilar du glömt att du minns", säger Calle Lundkvist om sitt museum men nu får han tillägga: "Bilar du inte visste du kunde glömma" för här tar Skandinaviens största bilmuseum med dig på en häpnadsväckande resa genom åtta hallar, åtta tidsepoker, fyra världsdelar och fordon du inte visste fanns.  ÅRETS UTFLYKTSMÅL! 

The Florida hang out.

 Inga reportage får så mycket uppmärksamhet från er läsare som strövtågen på den 25:e breddgraden.  Så här kommer ett till. The Florida hang out.
Verktygsboden - allt för garage och verkstad

Drive-in-bio x 2 Nostagidagarna Härnösand

Året var 2016 och stan var full av turister, semestrare, bilfolk och besökare till Nostalgidagarna Härnösand 

Ungern, veteranare och cruisingbehov.

Det händer ju inte så mycket på bilfronten idag tack vare detta eländes Covid19.  Men vi kan väl gå bakåt lite till 2018 och veteranträffen i Balatonfenyves. av Mikel Gideryd , Ungern

Traktorjuntan i Järvsö.

Har dragits med detta i fem år. Hjalle och blåslamporna. Var passade det in? Nu får det bli så här.  

Arkivbilden juli 2020

Vi ska till Klimpfjäll. Året är 2005.
Usabil.nu

blog stream

Gottfrid gästar Martinez omgiven av amerikanska bilar ikväll lördag

Dansbandet Martinez tillhör de bästa i Sverige. Med 40 år på vägarna har de 60.000 följare.  Kvällens dans sänder de från USA-hallen i Skandinaviens största bilmuseum, Härnösands Bilmuseum. 

Gottfrid i direktsänd show tisdag 7 juli klockan 19:30

Sundsvall Bjuder är en serie stora evenemang som timar i Sundsvalls centrum sedan flera år tillbaka med tusentals besökare och massor av artister.  Sundsvall Bjuder livestreamas nu på nätet med Gottfrid som artist i en timslång sändning. En megakändis kommer också att dyka upp.

Pulverlacka med Verktygsbodens lackspruta

Gillar kolla på Lars Edwardsson och hans verktyg.  En sån här vill man ju ha.

Varning! Du kan bli bromslös!

Har du ett eftermarknadsservo i din bil eller i ditt bygge?  Kolla så bultarna till huvudcylindern inte lossnar.

Raggare för Syrror 2020

Tack alla  som sitter kvar i bilarna i sommar.

L O L

Fortfarande frågar ni efter de Krantzkrönikor som publicerades i lokaltidningarna förr. Finns det ingenstans man kan läsa dessa?   -Well, här kommer dom!