Tempesten som var en GTO

Larsa Lidholm och Iréne Boman från Kramfors ringde på en annonserad GTO i Umeå 1999. Väl där konstaterade billackeraren Larsa att bilen var tvärfin men när de skulle skriva stod det 1966 Tempest i papperen. Nåväl, de köpte bilen ändå, GTO clone eller inte. AV LARS-ÅKE KRANTZ (TEXT & BILD)
 

Arkivet Ladies Race

Ladies Race i Sala. Fun, fun, fun. 

Myrans garagebygge

Vi umgås alla med garagetankar. Här kommer Myrans garage. Myran det är min fru det. Kort grej. 154 över havet men Dynamit är också kort.  
Verktygsboden - allt för garage och verkstad

VW-träff i Ungern

Då var det dags med den rapport från "mitt" Ungern. Här kommer en mysig VW träff i staden Gynesdias. 

Mullig Merca

- Hej hallå, vänta!  Krantzen är inte lika snabb som förr men Mercan stannade.  Vissa bilar blir bara snyggare med åren och denna 1967 Mercedes 200 D hör definitivt till dessa. 

Alfred Krantz äventyr i USA.

Man får vad man ber om. Myran och jag föreslog sonen Alfred Krantz att ta ett slappt sabbatsår i USA 2006. Det slutade med krock utan försäkring och fängelse som påföljd. 

Jag hittade en AC Cobra i skogen, jo det är sant.

Eller rättare sagt det var brorsan som hittade något som liknade en bil när han var ute och jagade. Av: Jan Silèn
Usabil.nu

blog stream

Ge bort ett garv i Jul.

Bokpaket. Krantz bästa krönikor samlade i två böcker plus en bok för kaffebordet med fantastiska bilder av skrotbilar fotade i Sverige.

Varning! Du kan bli bromslös!

Har du ett eftermarknadsservo i din bil eller i ditt bygge?  Kolla så bultarna till huvudcylindern inte lossnar.

L O L

Fortfarande frågar ni efter de Krantzkrönikor som publicerades i lokaltidningarna förr. Finns det ingenstans man kan läsa dessa?   -Well, här kommer dom!