Gubbarna sitter på sina 1959 Impala cabbar.

Plåtslagaren Jonas Westerberg har vid 32 års ålder kommit  långt i sin bilhobby.  - Det går att köpa en 1959 Impala cab i Sverige men man får jobba. Gubbarna håller på dem, säger han.  
 

Gyenesdias VW-träff 2021

Dags igen med den här mysiga VW-träffen vid Balatons strand. För mej var förra året min premiär med VW träffar. Den gav mersmak.

USA öppnar efter pandemin.

I november öppnar USA  gränserna igen.  Med två sprutor och ett covidtest inte äldre än tre dagar är du välkommen in i landet.
Verktygsboden - allt för garage och verkstad

En Jeep och två Mercor på en dag.

Det hela var så konstigt, dimmigt, drumligt och lätt. Jag har visst köpt en CJ-3A  eller vad det heter. Den har stått i ett förråd i 15 år. Var ute med sonen Gottfrid och åkte Cadillac på bilspaning som vi gör ibland. Han köpte två Mercor han. 

Svetsgas, post och blodtryck

Vi hade gjort kaffe och Fia hade hämtat posten. Det var mest räkningar. På ett av breven stod ett företagsnamn som jag inte kände igen och naturligtvis blev det problem. AV: Jan Silèn

Eric hämtade sin bigblock Sierra Classic i Alabama

Ännu en fantastiskt historia. Eric Gustafsson från Västerås ringde på en Blocketannons och hamnade i Alabama! 

Ystad 2013 memory lane

Minnen från Worldkustoms arkiv.  Vi har dykt ner till några härliga dagar i Skåne. 

Collectors item.

Golden 1969 Cadillac DeVille coupé. En ägare, 12.000 mil, absolut rostfri Texasbil loaded med fungerande options. Bilen är till salu.
Usabil.nu

blog stream

Verktygsbodens karossnurra

Krantzen köper alla verktyg från Verktygsboden. Karossnurran står på önskelistan.

Calle Lundqvist, Härnösands bilmuseum, fick KD:s Vitsippepris

Skandinaviens största bilmuseum finns i Härnösand. Skaparen Calle Lundkvist  slår rekord igen, nu med 21 000 besökare. - En självklar vinnare, säger Ingemar Wiklander, Kristdemokraterna. 

Varning! Bedragare just nu! Stulna bilder och falska telefonnummer.

Din bil ligger till salu på blocket utan att du vet det. Plötsligt kommer en köpare med trailer och ska veva på din bil som han betalat.

2,5 miljoner läsare av Worldkustom.

Worldkustom startade i januari 2014. I slutet av 2020 passerar vi 2,5 miljoner besökare.

L O L

Fortfarande frågar ni efter de Krantzkrönikor som publicerades i lokaltidningarna förr. Finns det ingenstans man kan läsa dessa?   -Well, här kommer dom!