Miss Krantz Challenge

För att uppmärksamma alla fantastiska prisutdelare genom åren I Krantz Challenge inrättades en tävlingen Miss Krantz Challenge och vann gjorde systrarna Lohoff från Finland 
 

Mopar härskar

FLORIDA. I februari samlades Moparbilar vod Rick Trevorgys museum Muscle car City i Punta Gorda. Härligt att se Mopars ha övertaget i antal för en gångs skull. av Lars-Åke Krantz 

RIP Chevrolet Brookwood

Följ med bilfotograf Kent Åberg i de svenska skogarna. 

Usabil.nu

Pepita Slappers - Bakom Scenen med Coola Sköningar

Bandet Pepita Slappers har sin utgångspunkt runt Umeåtrakten och när jag får träffa dem för första gången befinner vi oss i Sala. Det är sista april och vi ska tillsammans underhålla för glada vårfirare i den lokala bygdegården. Häng med backstage. Text&Foto: Ellen Kay Krantz.

Jonsson Power News

Tidningen om den unika Futurelinerns återuppståndelse är en professionell produkt på 82 sidor - ändå gratis eller som det står.  (Värde 50 frivillig betalning) 

Kvarnström’s EPA tractor

SVERIGE. Peoples Choice vid Norrlands största träff, Street Meet i Sundsvall, gick välförtjänt till en EPA! Utfallet motiveras mer än väl av det mottagandet traktorn får på gatan. Så fort Robin stannar uppstår en mindre folksamling. av Lars-Åke Krantz

Krantz Challenge Trelleborg Film

Krantz Challenge i Trelleborg var en solig historia med mycket bilar och folk. Nu tar säsongen tag på allvar när en bil nomineras varje helg över hela Sverige för att sedan mötas i Superfinalen i Rättvik den 26 juli under Classic Car Weeks marknadsdag på travet. 

blog stream

Krantz Challenge Superfinal i Rättvik

Hetast möjliga tävling i hetast möjliga väder. Vad sägs om 30 grader och sol sol sol i två veckor i Rättvik

Vi är inte intresserad av bilar.

Ove Bolander och Ann Helen Eriksson står vid sin sex meter långa, nyinköpta Cadillac. Vi är inga bilmänniskor, säger de.

Barnfind Buicken till salu på Classic car Week

Bucken som har stått i garage i Utah och Florida är nu nybesiktad och redo för den svenska gatan. Kan ses och handlas på CCW i Rättvik.

Krantz Challenge Hudiksvall

Intensiv säsong. Ny ort varje vecka.  Stort reportage från Glada Hudik Summer Week här

PANG! Tusen nya läsare i ett kliv för Worldkustom

PANG!  Mitt i den hetaste, slöaste månaden när allt avstannar, folk är på semester och borta från datorerna då ba  WHAAM !! 

FILM Krantz Challenge Hudiksvall

Gottfrid Krantz lovade publiken att ha en film klar på måndag trots kort om tid och supersoligt väder i Sverige. 

Heatshot låter sexigt för din bil

Nu är inte allt som det låter här i världen men en bra grej är det.  Het spolarvätska i bilen.  Inget för juli kanske men det är nu under semestern då du kan stå ute som du skall montera den.

Lucy’s Diner

Nja, alltså för en norrlänning som Krantz är ju inte Lucy's nån höjdare. Ligger ju knappt i Sverige. Rena turen att det inte halkade av till Danmark tycks det här uppifrån.

Film från Krantz Challenge Härnösand

Här kommer en film från Krantz Challenge i Härnösand i lördags. 

Yllerallyt

SVERIGE. Man blir så himla glad över alla entusiaster som hittar på saker.  Yllerally !!!  Worldkustom måste bara få veta?   Vi har beställt en rapport från Vera Wallberg.  Planera in något helt nytt. Åk Yllerallyt.

Splittring i hobbyn nord syd?

Håller vi på att få en splittring i hobbyn? Som kringresade i  fordonsträffar ser jag två skolor.  I norr hålls bilentusiasten högt. Kommuner och städer finansierar träffar och cruisingar.  I söder behandlas  bilentusiasten som skit. Betala eller stanna i garaget. 

Över 1000 bilar i Härnösand !

Från ingenting till en aldrig tidigare skådad folkfest på bara två år. Handelsplats Härnösand, Hernö Cruisers, Härnösands kommun och vädret såg till att det hände. För tävlingen Krantz Challenge rullar segertåget vidare. Foto Alfred Krantz/text Krantzen

Posies Sweptback

Posies Sweptback från 1992 var trendsättande för reproduktionen av Ford 1937 hardtops.

Film från Gumboda Hed

Film från Krantz Challenge i Gumboda Hed  5 juli 2014

Folkfest i Härnösand på lördag 12/7

Hela Härnösands stad är engagerad i Krantz Challenge på lördag.

Succé i Gumboda Hed STORT reportage

FULLT HUS PÅ FÖRSTA FÖRSÖKET! Kvart över ett på lördagsnatten, medan festen ännu pågick på tre scener, kom arrangörerna i Lucky Eight och ville planera hur man skulle få in flera bilar till 2015. Det här blir stort! Jättestort.   / Bild Alfred Krantz text L-Å Krantz.

Månadens Lars

Har kommit på mig själv med att sitta och titta på Lars 

Utställning om raggare i Härnösand.

Ordförande för Hernö Cruisers i Härnösand, Kicki Wiklund, har gjort en utställning om raggare.  Utställningen består av gamla och nya foton på skärmar och kommer att visas på flera orter.

Missa inte Gumboda Hed på lördag

GUMBODA HED PÅ LÖRDAG. Krantz Challenge rejsar från Sveriges sydligast stad upp i Norrland till Gumboda Hed på lördag 5 juli.  Peter Jezewski med sin show Be Bop A Luba och tolvmannaband på kvällen liksom Krantz&Krantz.  Vi snackar BIG PARTY!! 

Ny, snabb sänkningssats från ASA Custom Ride i Sverige

Ersätt din stötdämpare med en gashydraulisk kolv från ASA och du har en färdig lowrider med bibehållen fjädring i alla lägen.  Rykande färsk uppfinning från Malmberget