Extrema idéer och gatåka.

Men hallå vad är detta för extrembyggen! Är du på någon inhägnad  crazy, wacko farm? Visa oss något vi kan använda på gatan i sommar istället. -Bästa läsare av Worldkustom. Dessa åker på gatan.
 

Moppetrav på Classic Car Week. Succé i första kurvan.

Classic Car Week är av tradition en måstevecka om man gillar jänkare.  CCW går inte att slå. Så kommer denna nyhet och ny etta på hitlistan. Moppetrav! Ljuuuvligt. 

Ken och Nancys Corvetter.

Första gången såg jag garaget från kanalen med min båt. Byggnaden hade portar även mot vattnet där det var garagehäng med kompisarna. Man kunde se en Corvette där inne. 
Solvalla biltorg

Persåker sist !!!

En sådan rubrik har nog aldrig skrivits om vårt Top Fuel-ess. - Jöran Persåker kom absolut sist.  Det hände i Florida i februari 2020. 

Bilträff i Venedig.

Men nu tror jag Krantzen kört vilse på Arlanda. Venedig?  Lugn. Venedig USA har en rejäl bilaffär för classic cars och dessutom cruise ins och bilträffar. Worldkustom drog dit en het februaridag.  

Arkivbilden juni 2020

Vi åker till Mid Sweden Nat's 2004. Träffen är borta. Hela campingen är borta. Kvar är bara en åker. Grattis till er som fick uppleva the heydays of Mid Sweden Nat's, Gnarp, Hälsingland. 

Månadens film från World of Classic Museum

Coronatider kräver utflyktsmål och World of Classic Museum and sales är ett av de bästa.  Ligger i Tumba. Amerikanska superbilar i två våningar PLUS fik på översta våningen proppad med kuriosa. 

Årets utflyktsmål! Härnösand bilmuseum nu Skandinaviens största.

-"Bilar du glömt att du minns", säger Calle Lundkvist om sitt museum men nu får han tillägga: "Bilar du inte visste du kunde glömma" för här tar Skandinaviens största bilmuseum med dig på en häpnadsväckande resa genom åtta hallar, åtta tidsepoker, fyra världsdelar och fordon du inte visste fanns.  ÅRETS UTFLYKTSMÅL! 
Usabil.nu

blog stream

Pulverlacka med Verktygsbodens lackspruta

Gillar kolla på Lars Edwardsson och hans verktyg.  En sån här vill man ju ha.

Varning! Du kan bli bromslös!

Har du ett eftermarknadsservo i din bil eller i ditt bygge?  Kolla så bultarna till huvudcylindern inte lossnar.

Verktygsvagn USA från Verktygsboden

Lars Edwardsson är en riktig bilentusiast. Det märks på hans firma Verktygsboden. - En godisbutik för garagefolk.

Tankar i natten.

Ja, jag tankade i natt. 8,64 /litern. Men nu var det ju inte det som jag tänkte på. Utan vår hobby och detta eländes virus inverkan på den. av Mikael Gideryd, Ungern

Raggare för Syrror 2020

Tack alla  som sitter kvar i bilarna i sommar.

Verktygsboden levererar allt till nya garaget

Mars 2020. Har kommit på mig själv med att sitta och titta på Lars. Gillar filmerna och har övertalat Lars att visa fler bra-och-ha-grejer.  by Krantz

2020-04-3 Idol-Gottfrid gick hem i Florida.

-Du hade vunnit om du varit med i Amerikanska Idol, sade flera amerikaner.   Klart var att musikstilen gick hem där Gottfrid spelade under två kvällar.

L O L

Fortfarande frågar ni efter de Krantzkrönikor som publicerades i lokaltidningarna förr. Finns det ingenstans man kan läsa dessa?   -Well, här kommer dom!