Billys Bigblock Chevelle

Från 1968 till 2018 bigblock Chevelle gäller. Billy Tirelli är just en sådan kis som skickar Chevellepriserna upp i molnen. En pensionär som vill ha sin ungdomsbil.
 

Pistol-ladyns vintageprylar

Amerikanarna har döpt henne till The Pistol Lady, varför?  -Ja, det är inte så lätt att heta Gun i USA. 

Vad gör du i Florida då Krantz ?

Sommartid kommer frågan. Vad gör du hela dagarna i Florida Krantz? -Jag vet inte, svarar jag.  Skämmigt, men nu har jag i alla fall skrivit upp vad jag gjorde 17 mars. 
Solvalla biltorg

Ullångersdagen exploderade med bilträff och cruising 2017.

Ullånger är Lars-Åke Krantz födelseort och har förekommit i otaliga krönikor genom åren.  Aldrig har det mullrat och vibrerat som den 26 augusti 2017 när Coast Leauge Cruisers gav Ullångersdagen överskruv med bilträff, cruising och rock&roll i sommarnatten.

Många kom till Cape Coral för att se Air Force One landa

Presidentens plan kom in på finalen mitt i flyguppvisningen och tog mark med en mjuk duns.

Krantz Challenge Härnösand 2017 sågs av 1,7 miljoner.

1.700 000 tittare. Siffror som ingen bilutställning kommer i närheten av. Showen slog även rekord för MittMedias alla utsändningar. Mer besökare än hockeyhelg, galasändningar och succéserien Blåljus.  Krantz Challenge slog allt. av Lars-Åke Krantz 

Krantz krönika: Bussen från andra sidan.

Bengan i Hudiksvall ringde. Han hade följt utvecklingen på Facebook. - Spookie Krantzen, sade han allvarligt.

Nostalgidagarna Härnösand 2018 13-18 juni

Nostalgidagarna Härnösand behövde bara tre år för att fastna på kartan som en av de bästa träffveckorna i Sverige. Vad hände Kicki, Henrik  och Peter?

Månadens Leif-Ivan juni 2018

Jayy! Idag skall du få något du inte sett tidigare. En bil du kan köpa ikväll! 
Usabil.nu

blog stream

Rösta fram vinnaren i Krantz Challenge Överkalix här.

Överkalix Midsommaraftonsträff var en historia i värme och vindstilla sol - dagen innan.  På Midsommarafton mitt i Krantz Challenge kom stormen och regnet.

MittMedia korar Vintage Lady 2018 i samband med Krantz Challenge i Härnösand

NU är det hög tid att anmäla dig till MIttMedias Vintage Lady Härnösand 2018.

Krantz&Krantz nya singel LIVE i Överkalix

Den nya singeln Classic Car Week med Krantz&Krantz expedieras just nu av Spotify.  Det handlar om dagar innan den är tillgänglig men ÖVERKALIX kommer bli första ort som får höra den färdiga versionen live. Detta på midsommarafton 

Hill Climb Härnösand herrejösseshappening

Jag har åkt i åttasekunders dragracingbilar, i öppna T-23:or när vägen tagit slut och 200 blås med en stridspilot som ville demonstrera väghållningen i en öppen AC-Cobra. Jag har spytt baklänges i en ambulans och nu satt jag med den här rundbanetoken igen. 

Krantz&Krantz nya singel CCW

Bandet som spelat runt Sverige, i Finland och i USA släpper en singel som heter Classic Car Week.  -Vi har växt upp med CCW så det var naturligt, säger bröderna Krantz.

Sveriges största bilmuseum öppnar 9 juni

Nu öppnar Härnösands Bilmuseum för säsongen. Lördagen 9 juni 2018 drar festen igång igen och Calle har laddat med nyheter.  - Jag har massor av nya bilar och uppdaterade grejer, säger han. 

Autoexperten Härnösand ny sponsor och annonsör.

Autoexperten Bilverkstad i Härnösand går in som sponsor och annonsör i Krantz Challenge respektive Worldkustom.  Event och Internet synkroniserat är det bästa sättet att nå ut 2018. 

SUCCÉ FÖR SUNDSVALLS MOTORVETERANER

Sundsvalls Motorveteraner fyllde Bergsåkerstravet i lördags. Nöjda arrangörer kunde summera lördagen den 26 maj 2018 som ojämförlig på alla fronter gällande deltagare, utställare, bilar, publik och Krantz Challenge fick åter vara med på ett rungande rekord. 

Sommarnumret juni ute

Har man tidningen i mobilen slipper man få sand mellan bladen.

Världens största bilkung Dana Mecum hälsade på Leif-Ivan i lördags.

(WORLDKUSTOM) TUMBA lördagen 2018-05-05. Det otroliga har hänt.  Världens största bilsamlare med 20.000 bilar i omlopp via sina Mecum auctioner i USA, Dana Mecum drack kaffe med Leif-Ivan Karlsson på World of Classics Museum and Sales i Tumba i lördags. 

Nostalgidagarna Härnösand 2018 med flera nyheter

Nostalgidagarna Härnösand behövde bara tre år för att fastna på kartan som en av de bästa träffveckorna i Sverige. Vad hände Kicki, Henrik  och Peter?

L O L

Fortfarande frågar ni efter de Krantzkrönikor som publicerades i lokaltidningarna förr. Finns det ingenstans man kan läsa dessa?   -Well, här kommer dom!