Norsk återfallsraggare valde Impala-63

Impala-63. Jämte Cadillac 59, Impala -65, Camaro, Corvette, Mustang och några till den mest omtyckta och mest representerade i amerikabilsfloran. 
 

Ny renovering 1960 Cadillac Seville

Christer och Ing-Marie Johansson från Sundsvall överraskade med att visa en "ny renovering" i höstas.  Cadillac Sevillen från 1960 hade precis blivit färdig.  Denna är bil nummer 803 av 1075 tillverkade. by Krantz

I Staffanstorp är nationaldagen lika med motorshow.

Herr ordförande Göran Persson ringde.  Med myndig röst förklarade han Worldkustom värdig att referera och publicera från de skånska högtidligheterna dessutom med Krantz&Krantz som underhållare. Sagt och gjort 
Solvalla biltorg

Norrtälje American Car Show

För 39:onde året rullade karavanerna med vackerbilar in i Norrtälje. Prisbordet, som mera var ett helt scengolv, glimmade i guld.  Klubben med de fantastiska kontantpriserna stod med öppet läder och soligt väder.  Läge lyx.

Hoppas man inte blir en sådan här "entusiast" när man blir gammal.

Jag och Fia sitter utanför byns Pizzeria och äter Pizza när mobilen ringer. Det är en man från en veteranbilsklubb någonstans söderut som börjar prata om nått kustrally. by Jan Silén

Project Cadillac 59 del 6 av 500 kanske

Efter åtta månaders valsande sedan köpet sätter jag mejseln i den för första gången. 

Krantz Krönika: Den gamla goda tiden

 I Ullånger 1974 var flickor heligt. Pratade man med en tjej gällde det att välja sina ord. Man hade dem på piedestal.

Krantz Challenge Överkalix Midsommarafton 23 juni

Krantz Challengesäsongen 2017 är den största någonsin.  Vi kommer till ÖVERKALIX på MIDSOMMARAFTON.  TÄVLING, ROCK&ROLL, CRUISING, INVASION och en kanonfest från början till slut!!!  Missa inte årets bilparty i Norrbotten.  

Månadens Leif-Ivan juni

World of Classics Museum and Sales i Tumba är stället du  måste se. Här står de finaste amerikanarna i det finaste skick uppställda. Flera tidningar har redan gjort reportage men Leif-Ivan Karlsson lovar Worldkustom något alldeles extra. 
Usabil.nu

blog stream

Björns bilkonst visas bara vart tionde år.

Galleri 13 ligger på Skolhusallén 13  i Sundsvall och  innehåller 13 tavlor. 

Mittmedia sänder direkt från Krantz Challenge Moliden lördagen 1a juli

I morgon lördag 1 juli sänder Mittmedia oförminskat över halva Sverige Krantz Challenge i Moliden.  Regionens lördagshöjdare bevakas till fullo. 

Peter Jezewski firar 40 år i branschen.

Det blir en jättefest i Stora Skuggan, Stockholm den 22 juli när Peters fantastiska karriär firas. Efter fyrtio år i branschen har han fortfarande Sveriges bästa Doo-Wop-röst. Det gör honom till Kung.  Boka biljetter nu.

Tina eller Lina i Överkalix?

Finalen i Krantz Challenge Överkalix stod mellan Tina eller Lina. Vem skulle till Superfinalen i Rättvik att representera Norrbotten? 

Worldkustom varnar två nya annonsörer

Handelsplats Härnösand är ny annonsör och Viksjö Mat&Nostalgi är "nygammal" för i år. Worldkustom säger välkommen och tackar för förtroendet men vill samtidigt varna.

Sågmyra 2:a augusti Customs Gassers Hotrods Choppers

Nu är Roland Olsson i Sågmyra i farten igen!   Retroträffen 2016 blev en succé med way större tillströmning än väntat.  - Det finns ett behov att gå tillbaka till rötterna, säger Roland. 

Glas behövs inte på besiktningen

Ett gatans besiktningstips från en parkering i Härnösand. 

Det är alltid något på gång hos Viksjö Mat&Nostalgi

Viksjö Mat&Nostalgi har blivit ett centrum för bilhobbyn.  Tradare som passerar varje vecka bara måste stanna och gå in.  Klubbar ställer sina utflykter hit och förbipasserande tvärnitar.  Nu drar Viksjö Mat&Nostalgi igång egna event hela sommaren.

Härnösand har fått GANG på det

Det gäller att få gang på det, säger man i Norge.  Får man bara igång det drar det iväg själv. Som i Härnösand.

Sveriges största bilmuseum öppnar på lördag 10 juni.

I Härnösand finns 5.000 kvadratmeter utställningsyta i åtta hallar inomhus med över 200 bilar jämte massor av motorcyklar, mopeder och på utsidan ett hundratons ånglok med vagn vid perrongen.

Lastbilslass med priser i Krantz Challenge

Turtle Wax och Mekonomen i Härnösands insats i Sveriges största kringresande bilshow Krantz Challenge är utan jämförelse. I NIO år har de skänkt ett lastbilslass med högklassiga varor att fördelas bland de tävlande. 

Mittmedia storsatsar med direktsändningar från Nostalgidagarna Härnösand

Mittmedia är störst i Sverige gällande lokal täckning. 2016 sände man hela Powermeet. I år gör man samma med Nostalgidagarna Härnösand.

Leif-Ivan Karlsson till Härnösand. Hälften av biljetterna sålda i ett nafs.

TV-kändisen, multimiljonären och antijantelagen Leif-Ivan Karlsson kommer till Härnösand och Brännaborg fredagen 14 juli för att medverka i en jätterockafton med Krantz&Krantz och The Fastbacks. Hälften av biljetterna rök på en gång. Boka nu !!!

Nu kan du kasta skärmarna till rodden

Det är lagligt att köra skärmlöst från i fredags. Jepp. Knappt har vi landat efter glädjeruset att slippa besikta bilar som är 50 år eller äldre så kommer Transportstyrelsen med nästa godbit.  Släng skärmarna.

HON VANN JU!!! Karro blev årets företagare!

Karolina Lassila skrev vi om för några veckor sedan. Karro, som är annonsör i Worldkustom, var nominerad till årets företagare. - Åsse, går hon och vinner alltihopa! Grattis Karro, ägare av Härnösands Maskinkonsult. Årets företagare i Härnösand.

Modellbilsutställning hos Mat&Nostalgi i Viksjö 6 maj.

Mat&Nostalgi var en perfekt miljö för utställningen. Å andra sidan är Mat&Nostalgi en perfekt miljö för allting.  Genuin vintage, lanthandel, fik, hamburgeri, speed shop, loppis, öppet, trevligt , välkomnande och vackert.  

L O L

Fortfarande frågar ni efter de Krantzkrönikor som publicerades i lokaltidningarna förr. Finns det ingenstans man kan läsa dessa?   -Well, här kommer dom!