Joe köpte en ny Corvette 1966 och har kvar den än.

22år gammal klev han ut från högskolan med fast jobb. The Mama's and the Papa's California dreami'n spelades i bilradion på hans gamla Cheva när han lade i driven. Junisolen var het. Rutorna öppna. Han tittade på klockan. Dags att hämta Corvetten. 
 

DITT Classic Car Week coming up!

Den ultimata motorveckan. Gammal är äldst. Trender kommer och går. Rättvik består. Vecka 31 är det dags som alltid. Vi kan det nu... och vi måste dit igen.

1957 Vauxhall Viktor kombi

Kent Åberg är tillbaka igen efter ett mellanspel hos Gasoline. Vi hälsar vår stråtrövande Norrlandshjälte välkommen tillbaka med sina unika bilder. 
Solvalla biltorg

Anders Dahlgren på Door2door har skeppat 400 bilar.

I ett garage utanför Stockholm släntrar en 50-årig yngling på betongen.  En ovanlig syn. Han befinner sig oftast på resande fot och har varit i nästan alla delstater på uppdrag från svenska kunder som söker sin drömbil. av Krantz 

Project 59 Cadillac del 7 av 500 kanske

Jag backade i blindo utan bromsar rakt mot garagets högra dörrstolpe.  Gotte skrek högt ute på gården men för sent.  -Jag hörde vinge, bakljus och lister krossas.

Krantz krönika: Känd stjärt.

Fredag: Countryartister utan namn gnodde i garaget medan jag bytte olja och letade bränsleläckage.

Arnes hotrodskola del 4

Arne kopplar in sonen Björn, målar och börjar monteringen.

Månadens Leif-Ivan juli

World of Classics Museum and Sales i Tumba är stället du  måste se. Här står de finaste amerikanarna i det finaste skick uppställda. Flera tidningar har redan gjort reportage men Leif-Ivan Karlsson lovar Worldkustom något alldeles extra. 

TIO NYHETER INNE PÅ FÄLTET !! Så planerar du ditt Västerås Summer Meet 6-7-8 juli

Västerås tar nu steget upp i bilträffarnas världsklass.  Förr gick det bra att sova i skuggan bakom bakluckan och ändå hinna med utbudet. Glöm det 2017. 
Usabil.nu

blog stream

Worldkustom välkomnar ny annonsör i Westcoast Motor Show

Finnarna är fantastiska med sina custom och roddar det vet vi. Nu kan du se för dig själv när Westcoast Motor Show öppnar i Vasa Finland 23-24 september 2017 - en inbjudande båtresa från Sverige. 

Här är Krantz Challengevinnarna som kommer till Rättvik i Superfinalen på lördag 29 juli 2017.

Krantz Challenge har maxat ut 2017. Aldrig har det varit större med rekord i Hudiksvall, Härnösand, på nya orter som Överkalix och Bergsåker och på Sveriges största event som Västerås och Rättvik. Här kommer vinnarna som drabbar samman på lördag klockan 13:00 framför stora travläktaren i Rättvik. 

Kör bokstavligen skjortan av varandra i sommar.

Roine Kjellqvist och hans 130 tävlingskompisar åker omkring med massor av skjortor i servicebussarna.  Man kör nämligen bokstavligen skjortorna av varandra 2017.

Storbilar, starksprit och vansinne. Ny utställning på Härnösands bilmuseum.

Bert Nilsson och Micke Skoglund var mopedisterna som vågade på sjuttiotalet.  Bert fumlade dessutom med sig en kamera på moppen. Idag är bilderna och berättelserna ovärderliga. Nu sätter de upp en minnesvägg.  The wall of fame. 

Björns bilkonst visas bara vart tionde år.

Galleri 13 ligger på Skolhusallén 13  i Sundsvall och  innehåller 13 tavlor. 

Krantzjackan till Västerås Summer Meet

Senaste nytt. NU ÄR DET KLART. Krantzjackan, som bara visas stort på Elmia och CCW kommer till Västerås Summer Meet!!

Ulf och Mari Kusendal till Västerås Summer Meet.

Ulf och Mari Kusendal tillhör toppskiktet bland bilbyggare.  Varhelst de ställer ut sina byggen premieras de med vinnarpokaler men det är en annan sak också. De borde få pokal i bemötande. Bättre ambassadörer för hobbyn finns inte.  Nu kommer de till Västerås för DIN skull.

Mittmedia sänder direkt från Krantz Challenge Moliden lördagen 1a juli

I morgon lördag 1 juli sänder Mittmedia oförminskat över halva Sverige Krantz Challenge i Moliden.  Regionens lördagshöjdare bevakas till fullo. 

Peter Jezewski firar 40 år i branschen.

Det blir en jättefest i Stora Skuggan, Stockholm den 22 juli när Peters fantastiska karriär firas. Efter fyrtio år i branschen har han fortfarande Sveriges bästa Doo-Wop-röst. Det gör honom till Kung.  Boka biljetter nu.

Tina eller Lina i Överkalix?

Finalen i Krantz Challenge Överkalix stod mellan Tina eller Lina. Vem skulle till Superfinalen i Rättvik att representera Norrbotten? 

Worldkustom varnar två nya annonsörer

Handelsplats Härnösand är ny annonsör och Viksjö Mat&Nostalgi är "nygammal" för i år. Worldkustom säger välkommen och tackar för förtroendet men vill samtidigt varna.

Lastbilslass med priser i Krantz Challenge

Turtle Wax och Mekonomen i Härnösands insats i Sveriges största kringresande bilshow Krantz Challenge är utan jämförelse. I NIO år har de skänkt ett lastbilslass med högklassiga varor att fördelas bland de tävlande. 

L O L

Fortfarande frågar ni efter de Krantzkrönikor som publicerades i lokaltidningarna förr. Finns det ingenstans man kan läsa dessa?   -Well, här kommer dom!